ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRIMLJENA U BOLNICU SA ĆERKOM! Od Cara ni traga, ni glasa - evo ŠTA SE DEŠAVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka odvela je ćerkicu da primi prvu injekciju!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRIMLJENA U BOLNICU SA ĆERKOM! Od Cara ni traga, ni glasa - evo ŠTA SE DEŠAVA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Bivša učesnica i pobednica rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić, odlučila je da se posveti majčinstvu i zauvek ostavi neuspešnu romansu sa Filipom Carem u prošlosti. Da je posvećena majka i da joj je naslednica Leona sada jedini prioritet u životu govori i njena poslednja objava na društvenoj mreži. 

Naime, Nikolićeva je objavila fotografiju sa svojom ćerkicom, i to iz bolnice, a kako je otkrila svojim pratiocima, ona je danas primila svoju prvu injekciju. 

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić sa ćerkicom u bolnici zbog injekcije

- Danas smo primile bocu - napisala je Aleksandra na fotografiji na kojoj drži ćerkicu, a lice joj se sakrila velikim emotikonom crvenog srca.

Inače, nedavno se pojavila informacija da je Filip Car pokušao da se pomiri sa bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić, ali da ona nije želela ni da čuje za to, zbog čega su mu svi zamerili što uopšte iznosi takve informacije, budući da je ona majka njegovog deteta i da bi trebalo da je zbog toga poštuje. 

Ja uvek kažem istinu, ja sam do neki dan pokušao sa Aleksadrom da spustim loptu, da nađem zajednički jezik, da se čujemo, da budemo zajedno, ovo, ono...  - rekao je Filip Car u lajv prenosu na Tik-toku, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama, što možete pogledati u nastavku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @online_kapetan

 

Nećeš biti manje majka, ni manje supruga, ni manje advokatica ili domaćica, ako na prvo mesto (barem ponekad u danu) staviš sebe i svoje radosti. A ako će svet zbog toga stati, neka stane. Jer svet u kom nemaš pravo na samu sebe nije ni zaslužio da se okreće - glasi citat koji je Aleksandra podelila nakon drame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading