ITALIJANSKI ANALITIČAR OPLEO PO VLAHOVIĆU! Brutalne prozivke na račun reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

13.08.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će Vlahović reagovati na ovo?

ITALIJANSKI ANALITIČAR OPLEO PO VLAHOVIĆU! Brutalne prozivke na račun reprezentativca Srbije!

Foto: twitter.com/juventusfc

Pred početak nove sezone u Seriji A, srpski napadač Dušan Vlahović našao se na meti kritika. Portal "Tutosport" kontaktirao je analitičara Frančeška Opinija kako bi analizirao situaciju sa špicem "stare dame" te je izneo svoje mišljenje o Vlahoviću.

Opini je istakao da Juventus već duže vreme pati od nedostatka napadača velikog kalibra, posebno nakon odlaska Kristijana Ronalda iz kluba. Kritičar je istakao da Vlahović ne opravdava novac koji je klub platio za njegovo obeštećenje, kao ni nedavno dobijenu godišnju platu od 12 miliona evra.

- Juventus je bez napadača velikog kalibra još otkako je Kristijnao Ronaldo napustio tim. Ostatak priče odnese vetar zajedno sa nedavnim slavnim sećanjima na besmrtne igrače kao što su Tevez ili Iguain. Vlahović nije dostojan novca koji je klub platio za njegovo obeštećenje, niti godišnje plate od 12 miliona evra koliko je nedavno dobio - rekao je Opini.

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Vredan podatak je i to da je Dušan Vlahović stigao u Juventus pre dve i po godine iz Fiorentine u transferu vrednom čak 80 miliona evra. Ovo dodatno stavlja pritisak na mladog napadača da pokaže svoj pun potencijal i opravda uloženi novac.

"Stara dama" započinje sezonu u Seriji A 19. avgusta protiv Kome, a očekivanja su visoka kako od Vlahovića, tako i od celokupnog tima. S obzirom na nedostatak vrhunskog napadača, pritisak je dodatno pojačan, a navijači nestrpljivo očekuju da se Juventus vrati na vrhunski nivo igre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading