"FURIJA" SE NE ZAUSTAVLJA! Prvak Evrope čudesnim PREOKRETOM do finala OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika za Španiju da osvoji novi pehar u kratkom intervalu.

"FURIJA" SE NE ZAUSTAVLJA! Prvak Evrope čudesnim PREOKRETOM do finala OI!

Foto: www.profimedia.rs

Nedavno su osvojili titulu evropskog šampiona, a sada će selekcija Španije imati priliku da osvoji i Olimpijske igre u fudbalu! "Crvena furija" je uspela da neutrališe nalete najboljeg tima u dosadašnjem delu turnira, Maroka, napravi preokret i pobedom od 2:1 dođe do poslednje stepenice u Parizu za osvajanje zlatne medalje.

Uprkos još jednom, već sada medalje vrednom nastupu Marokanaca, prvenstveno zahvaljujući Barsinom tinejdžeru – Ferminu Lopezu, Španci su pronašli recept za trijumf.

Da ovaj turnir Sofijan Rahimi igra gotovo nepogrešivo potvrda je u 37. minutu stigla nakon šestog pogotka na takmičenju. Prvak Evrope je skrivio jedanaesterac, a loptu je na belu tačku namestio napadač Al Aina.

Penal je bio lak zadatak za 28-godišnjeg napadača, koji kao po navici “cepa” mreže u Francuskoj od prvog dana prestižnog olimpijskog nadmetanja.

Dugo se čekalo na odgovor španske selekcije, pa je došao u idealnom trenutku. Priliku za kompletiranje pokera pogodaka na Olimpijskim igrama nije propustio mladi as Barselone, Fermin Lopez, koji je još jednom postao igrač odluke. Iskoristio je nešto sporiju reakciju defanzivaca Maroka, ukrao loptu i završio solo akciju u stilu slavnih prethodnika u dresu nacionalne selekcije koja od starta novog milenijuma dominira svetskim fudbalom.

Važnu ulogu odigrao je Lopez i pet minuta pre isteka za igru predviđenih sat i po vremena, kada je vešto uposlio Huanlua Sančeza, defanzivca Sevilje kojeg krasi završnica na kojoj zavide mnogi golgeteri.

Protivnik Španije u finalu Olimpijskih igara biće bolji iz okršaja domaćina Francuske i Egipta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading