HOROSKOP ZA UTORAK 6. AVGUST! Strelci - obećanja jednog Raka mogu da padnu u vodu s razlogom, Device - nemojte donositi ishitrene odluke!

Autor:

Vesti

06.08.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA UTORAK 6. AVGUST! Strelci - obećanja jednog Raka mogu da padnu u vodu s razlogom, Device - nemojte donositi ishitrene odluke!

Foto: Shutterstock

Ribe, unosite dovoljno novina u poslovni segment i u tome uživate. Bićete podstaknuti svojim idejama da uspete u onome što želite. Vodolije, od vas se traži pojačana borba za konkretnim stvarima. Imate na umu veće promene nego inače.Jarci, stremite konstantno većem poslovnom uspehu i želite slavu preko noći. Ne pokazujete nestrpljivost. Strelci, ne pristajete na određene uslove. Obećanja jednog Raka mogu da padnu u vodu s razlogom. Škorpije, polje inostranstva je otvoreno na pozitivniji način, pa ovaj put pokušajte da se izborite za tržišni deo. Vage, pojačana poslovna akcija očekuje vas danas. Budite spremni na nove izazove koje ne možete da izbegnete neko vreme.

Ovnovi, nema razloga da insistirate na teškim temama ili iritirate voljenu osobu. Bikovi, indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje nezadovoljstvo. Blizanci, raduje vas nečije ponašanje. Partner ume da vas oraspoloži i rastereti suvišnih briga. Rakovi, nema potrebe da iskušavate nečiju emotivnu naklonost. Avanturistički porivi vas navode na loše rešenje. Lavovi, nalazite se u osetljivoj fazi. Izbegavajte teške teme koje vas nepotrebno udaljavaju. Device, potrebno je vreme da iskristališete osećanja. Nemojte donositi ishitrene odluke.

Što se zdravlja tiče, Lavovima je potreban san, Bikove će mučiti uznemirenost...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading