ŠOK: Lamin Jamal se odlučio za radikalan potez - preko jedne stvari nije mogao da pređe! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladom fudbalskom superstaru ipak ne cvetaju ruže u privatnom životu.

ŠOK: Lamin Jamal se odlučio za radikalan potez - preko jedne stvari nije mogao da pređe! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Španije na dominantan način je stigla do titule na nedavno okončanom Eropkom prvenstvu koje je odigrano u Nemačkoj, a navedeno takmičenje je iznedrilo i novu svetsku fudbalsku zvezdu Lamina Jamala koji preti da zaseni većinu legendi ovog sporta.

I kada se činilo da sedamnaestogodišnji momak proživljva najlepše trenutke svog života, "kola su krenula nizbrdo", a za sve su krive društvene mreže.

Lamin Jamal na društvenom mreži Tik Tok prati samo dve osobe. To su njegov otac i Aleks Pradilju, njegovu sada već bivšu devojku, influenserku koju na društvenim mrežama prate stotine hiljada obožavalaca.

Tokom EVRO 2024 otkriveno je da su njih dvoje u emotivnoj vezi. Bili su nerazdvojni na terenu, proslavljajući pobedu i pozirajući sa trofejom za najboljeg mladog igrača, pri čemu je Aleks čak sedela pored Jamalove porodice na tribinama,

Njih dvoje su zajdno putovali u Milano i Grčku nakon turnira, zatim je usledio neočekivan obrt zbog uživo emitovanog TikTok videa, gde se videlo kako Aleks sedi u krilu drugog mladića. Nakon objavljenog snimka Jamal je raskinuo vezu i otpratio atraktivnu devojku sa Tik Toka.

 

 

Ova neočekivana drama se odigrala na društvenim mrežama, privlačeći pažnju javnosti i osvetljavajući privatne živote ovih mladih sportskih i društvenih mreža ličnosti.

Nastali incident na TikToku, pokrenuta je priča na internetu, sa fanovima i pratiteljima koji spekulišu o prirodi veza i uticaju društvenih mreža na privatne živote. Dok Lamine Jamal sada prati samo svog oca na TikToku, Aleks Padilla i dalje redovno komunicira sa svojih 300.000 pratilaca, prolazeći kroz posledice javno objavljene raskida.

Ostaje da se vidi kako će ovaj "životni krah" uticati na dalje partije supertalentovanog fudbalera koji će početkom meseca septembra sa reprezentacijom "crvene furije" doći u Beograd gde će se sastati sa selekcijom Srbije u okviru UEFA Lige nacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading