EKSKLUZIVNO! Republika UPALA na trening Australije! Evo kako se spremaju za duel sa Srbijom (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bumersi" čekaju Pešićeve "orlove" u četvtrfinalu Olimpijskih igara.

EKSKLUZIVNO! Republika UPALA na trening Australije! Evo kako se spremaju za duel sa Srbijom (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u utorak od 14.30 protiv selekcije Australije u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

Pred duel protiv "kengura" Republika je upala na brifing izabranika Brajana Gordžijana i prisustvovala šuterskom treningu narednog rivala "orlova".

Prema viđenom, srpske asove čeka pakleno težak zadatak, budući da su "bumersi" bili izuzetno raspoloženi sa distance i van linije za tri poena, ali nema sumnje da će selektor Svetislav Pešić pronaći dobitnu kombinaciju za plasman našeg tima među četiri najbolje u Parizu.

Foto: Republika.rs

 

Australija je, podsetimo, do prolaza među osam najboljih došla iz Grupe A, gde je zauzela drugo mesto, s dva poraza i jednom pobedom, iza neprikosnovene Kanade, dok su iza njih ostali Grci i Španci, takođe s četiri osvojena boda.

Posle startne pobede nad "crvenom furijom", koja je eliminisana iz daljeg takmičenja, usledili su neuspesi od Kanade (83:93) i Grčke (71:77).

S druge strane, Srbija je na premijeri poražena od Sjedinjenih Američkih Država (84:110), deklasirala je Portoriko (107:66), a potom pobedila Južni Sudan (96:85) u poslednjem trećem kolu grupne faze.

U ostalim parovima četvrtfinala Olimpijskih igara u Parizu sastaju se Nemačka-Grčka (11.00), Francuska-Kanada (18.00) i Brazil-Sjedinjene Američke Države (21.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading