"RAZBILI SMO IH"! Legendarni NBA as šokirao PROGNOZOM o meču Srbije i Australije!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" se protiv "kengura" bore za polufinale Olimpijskih igara.

"RAZBILI SMO IH"! Legendarni NBA as šokirao PROGNOZOM o meču Srbije i Australije!

Foto: Tanjug/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Košarkaška reprezentacija Srbije u utorak od 14.30 časova igra četvrtfinalnu utakmicu protiv Australije na Olimpijskim igrama u Parizu.

Legendarni član selekcije rivala "orlova", Luk Longli, dao je zanimljivu izjavu o našem nacionalnom timu:

- Te evropske ekipe, posebno poput Srbije, čuvene su po tome da se kriju u travi tokom priprema. Nikada ne otvore sve karte u prijateljskim utakmicama, pa često ni u grupi. I to tako dobro rade - rekao je Longli, nekadašnji reprezentativac Australije.

 

 

Proslavljeni centar Čikago Bulsa, Minesote Timbervulfs, Finiks Sansa i Njujork Niksa imao je priliku da slavi pobedu nad našom selekcijom. Bilo je to na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine:

- Razbili smo ih u grupi. Bili smo puni samopouzdanja pred polufinale, nismo sumnjali u naš plan. A onda je počela utakmica i bila je to potpuno drugačija Srbija od one koju smo videli ranije. Totalno drugačiji stil… Rotacije su se razlikovale i na kraju su nas dobili u utakmici koja je bila najvažnija… - prisetio se dvomeča iz Rija i dodao:

- Žestoko su nas udarili od prvog podbacivanja… To im je uvek bio zaštitni znak. Biće izuzetno agresivni i biće to drugačiji nivo fizičke igre, kakav Bumersi nisu još videli. Zato ne smeju da se oslanjaju na utakmicu od pre dve nedelje. Ako tu urade i oni nas rano pritisnu, onda će odmah steći prednost i moraćemo da ih jurimo - istakao je Luk Longli.

Pobednik duela Srbije i Australije, podsetimo, u polufinalu ide na boljeg iz okršaja SAD - Brazil. Taj meč je na programu od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading