UEFA ODREDILA TERMINE! Evo kada Zvezda igra mečeve plej-ofa za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

05.08.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marakana će biti puna u revanšu.

UEFA ODREDILA TERMINE! Evo kada Zvezda igra mečeve plej-ofa za Ligu šampiona!

Foto: FK Crvena zvezda

Današnjim žrebom u Nionu održanom u utorak, određeni su parovi plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona, a Crvena zvezda je saznala svoje potencijalne rivale.

Naime, crveno-beli će igrati protiv boljeg iz dvomeča Jagelonija (Poljska)–Bodo Glimt (Norveška). Prvi meč će se odigrati u gostima u utorak, 20. avgusta od 21 čas. Revanš je predviđen za sredu, 28. avgust, takođe sa početkom od 21 čas.

Aktuelni prvak Srbije ulazi u borbu za plasman u najelitnije evropsko klupsko takmičenje, protiv pobednika dvomeča između poljskog i norveškog tima Bodo Glimt. Sa saznanjem o terminima mečeva, navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju ishod ovih susreta, s nadom da će njihov tim uspeti da ostvari željeni plasman u Ligu šampiona, koja se igra od ove sezone po novom sistemu.

Foto: Starsport

Trener Zvezde Vladan Milojević

Prvi meč između Crvene zvezde i pobednika dvomeča Jajelonija – Bode Glimt igraće se u utorak, 20. avgusta od 21 čas, dok je revanš zakazan za sredu, 28. avgust, takođe sa početkom od 21 čas.

U zavisnosti od ishoda dvomeča Jajelonija – Bode Glimt, Crvena zvezda će se uputiti ka Poljskoj ili Norveškoj kako bi odigrala revanš meč. Ovi susreti predstavljaju važan korak u ostvarivanju cilja Crvene zvezde – plasmana u Ligu šampiona, te će pažljivo pripremiti strategiju za obe ove potencijalne destinacije.

Podsetimo, već smo pisali da je igrački kadar srpskog prvaka daleko skuplji i od Poljaka i Norvežana, pa je i po tim parametrima ekipa Vladana Milojevića favorizovana uoči duela sa Jagelonijom i Bodo Glimtom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading