APSOLUTNA KATASTROFA SRPSKIH BORACA NA OI: Rvač PROSUO sigurnu pobedu i ispao!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor turnir u Parizu.

APSOLUTNA KATASTROFA SRPSKIH BORACA NA OI: Rvač PROSUO sigurnu pobedu i ispao!

Foto: Starsport

Srpski rvač Georgij Tibilov nije uspeo da se plasira u osminu finala Olimpijskih igara, pošto je posle velikog preokreta poražen od Turčina Enesa Bašara. Tibilov je odlično započeo meč, poveo je sa 7:0 u poenima, ali je tada odlučio da taktizira i čuva snagu za naredne borbe, što se na kraju pokazalo kao potpuno pogrešan potez. Turčin je uspeo da preokrene rezultat i slavi sa 8:7, ostavljajući srpskog rvača u neverici bez plasmana u narednu rundu takmičenja.



Georgij Tibilov je pokazao izuzetnu početnu dominaciju na meču, ali je važno naučiti iz ovakvih iskustava i spremiti se za buduće izazove. Nadamo se da će Tibilov uspeti da se oporavi od ovog poraza i pokaže svoje rvačko umeće u narednim takmičenjima. Olimpijski turniri često donose neočekivane preokrete i iznenađenja, a ova borba definitivno će ostati upamćena po dramatičnom obrtu u samoj završnici.

To ujedno znači i nastavak katastrofe za sve Srbe kada su u pitanju borilački sportovi. Naime, iako smo mogli lako do medalje u bilo kojoj borbenoj disciplini, na kraju smo podbacili svuda, pogotovo u boksu. Tamo su Sara Čirković, Vahid Abasov i Natalija Šadrina ispadali nakon i te kako diskutabilnih odbrana sudija, dok je džudistkinja Milica Žabić predvodila srpski tim do na korak od medalje, ali dalje nije mogla. Podbacili su i Strahinja Bunčić, Marica Perišić, ali i Nemanja Majdov čije psovke na račun suđenja i dalje odzvanjaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading