TRANSFER KARIJERE! Barselona želi heroja Španije!

Autor:

Sport

20.07.2024

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre igre na Evropskom prvenstvu nisu prošle nezapaženo.

TRANSFER KARIJERE! Barselona želi heroja Španije!

Foto: www.profimedia.rs

Kako prenosi Mundo Deportivo, Barselona je zvanično uputila ponudu za jednu od najistaknutijih zvezda nedavno završenog Evropskog prvenstva, Danija Olma (26).

Očekuje se da će ponuda biti prihvaćena, a sada se fokusira na Olmov odgovor na predlog. Ako junak pobede "Crvene furije" nad Engleskom u finalu šampionata Evrope prihvati ponudu i preseli se na Nou Kamp, to će označiti njegov povratak u katalonski klub posle pune decenije.

Tokom svoje četvorogodišnje i po karijere u bundesligašu Lajpcigu, Olmo je odigrao 148 utakmica, postigao 29 golova i zabeležio 34 asistencije.

Foto: Tanjug/AP

Dani Olmo interveniše u finalu EP

Njegovo vreme u ovom klubu pokazalo je njegovu veštinu i sposobnost na terenu. Pre sjajnih partija u Lajpcigu, Olmo je imao uspešan period u Dinamu iz Zagreba, gde je sakupio 124 nastupa, 34 pogotka i 28 "pakovanja".

Povratak u Barselonu neće samo označiti novu fazu u Olmovoj karijeri, već i novi početak u gigantu gde je prvobitno usavršio svoje veštine. Potencijalni transfer izazvao je uzbuđenje među navijačima katalonskog kluba, dok s nestrpljenjem očekuju da španski reprezentativac stavi paraf na vernost "blau grani".

Dani Olmo je u Nemačkoj imao učinak od tri gola i dve asistencije, ali je u heroja nacije izrastao pošto je u poslednjim sekundama meča sa "Gordim Albionom" glavom izbacio loptu sa gol-linije i sprečio Engleze da odvedu finale u produžetak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading