AVRAMOVIĆ PRED AUSTRALIJU! Reprezentativac Srbije PODSETIO na poraz od "kengura"! Evo šta je VAŽNO da se promeni!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica četvrtfinala Olimpijskih igara igra se u utorak (14.30).

AVRAMOVIĆ PRED AUSTRALIJU! Reprezentativac Srbije PODSETIO na poraz od "kengura"! Evo šta je VAŽNO da se promeni!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reperzentacija Srbije u utorak (14.30) igra četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a protivnik je selekcija Australije.

Selektor Svetislav Pešić izneo je svoje viđenje predstojeće utakmice, a sada je to učinio i bek "orlova" Aleksa Avramović.

Bivši igrač Partizana smatra da su "bumersi" veoma zahtevan izazov, dok je poraz u pripremnom periodu od istog rivala bio dobra opomena za srpske košarkaše.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

- Čeka nas izuzetno dobar protivnik, koji isto dobro trči, slično Južnom Sudanu, sa dosta fizikalija. Opet, Sudan je fizički veći i bila je naporna utakmica za sve nas. Regenerisali smo se, ulazimo maksimalno motivisani u utakmicu, jer znamo da smo izgubili od njih u pripremnom periodu - jasan je Aleksa Avravmović.

Čačanin je apostrofirao da će odbrana biti veoma bitna u sutrašnjoj utakmici.

- Nismo tada imali dosta igrača koji će sada biti u sastavu. Spremamo se, znamo da ih krasi igra sa mnogo tranzicije, imaju toliko NBA igrača koji su navikli na taj stil košarke. Tu stvaraju prednost što se tiče napada. Ako budemo ušli u odbranu jako, najsnažnije, moći ćemo da odvojimo njihove igrače od koša i lopte i imaćemo šansu za pobedu - istakao je Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading