POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA MEČ SRBIJA - ŠPANIJA: Evropski prvak u Beogradu, spektakl na stadionu "Rajko Mitić" za 1.000 dinara!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" na novom početku.

POČELA PRODAJA ULAZNICA ZA MEČ SRBIJA - ŠPANIJA: Evropski prvak u Beogradu, spektakl na stadionu "Rajko Mitić" za 1.000 dinara!

Foto: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije na ne baš najbolji način je okončala učešće na Evropskom prvenstvu. Izabranici selektora Dragana Stojakovića, EVRO 2024 su završili u grupnoj fazi gde su u konkurenciji Engleske, Slovenije i Danske osvojili svega dva boda, u jedan postignuti pogodak.

Evropska smotra fudbala je otišla u istoriju, a pred "orlovima" su nova iskušenja. Već početkom meseca septembra fudbalska reprezentacija Srbije kreće u novi takmičarski ciklus UEFA Ligu nacija, gde će se prvi put u svojoj istoriji naći u najjačoj konkurenciji.

Za početak takmičenja sledi pravi spektakl na najećem srpskom stadionu "Rajko Mitić" gde će "orlovi" ugostiti zvaničnog evropskog šampiona, selekciju Španije.

Počela je onlajn prodaja ulaznica za utakmicu između Srbije i Španije u okviru elitne divizije Lige nacija (grupa A4), koja se igra 5. septembra u Beogradu, na stadionu ”Rajko Mitić” sa početkom u 20.45 časova.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Selektor Dragan Stojković - pred "orlovima" je novi početak

 

Karte će se prodavati po sledećim cenama:

Sever: 1.000 RSD
Jug: 1.000 RSD
Zapad – centar: 2.000 RSD
Zapad – bočno: 1.500 RSD
Istok – centar: 2.000 RSD
Istok – bočno: 1.500 RSD
Zapad – Siniša Mihajlović: 3.000 RSD
VIP 1: 6.000 RSD
VIP 2: 6.000 RSD
VIP galerija: 6.000 RSD

Karte su dostupne onlajn i mogu se kupiti putem sajta iticket:

https://www.iticket.rs/sr/srbija-spanija/tickets-405476.html

Da podsetimo, U okviru UEFA Lige nacija Srbija će nastupiti u okviru grupe 4, Lige A u kojoj će za protivnike pored pomenute Španije imati i selekcije Danske i Švajcarske.

Kao što je već rečeno, Srbija će premijerni meč odigrati sa Španijom u Beogradu 5. septembra, a tri dana kasnije sledi duel u Kopenhagenu protiv Danske. 

U oktobru slede mečevi protiv Švajcarske u srpskoj prestonici i gostovanje Španiji u Kordobi, a takmičenje se završava u novembra 2024. godine kada će "orlovi" prvo gostovati "sajdžijama", a zatim sledi duel sa Dancima na beogradskoj Marakani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading