EKSKLUZIVNO! Republika posetila restoran u kojem je Novak proslavio zlato! (VIDEO/FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve pršti od luksuza, domaćini imaju samo reči hvale za Đokovića.

EKSKLUZIVNO! Republika posetila restoran u kojem je Novak proslavio zlato! (VIDEO/FOTO)

Foto: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu i doneo Srbiji drugo najsjajnije odličje sa najvećeg sportskog planetarnog takmičenja!

Nole je u finalu savladao Španca Karlosa Alkaraza i podigao prvi trofej u tekućoj sezoni. U pravo vreme, na pravom mestu, jedinom peharu koji mu je nedostajao u prebogatoj kolekciji, oduševivši pritom celu naciju, ali i navijače širom sveta.

Đokovićevi fanovi su slavili na ulicama Beograda posle velikog uspeha, dok je i srpski as napravio svojevrsnu proslavu u krugu najbližih, zapevavši čuvenu pesmu Vere Matović "Miki, Milane"...

Republika je u međuvremenu posetila restoran Sijera, u kojem je najuspešniji igrač "belog sporta" proslavio zlatno odličje sa pariške šljake.

Ispred restorana Sijena naš izveštač je dočekan sa "Dobar dan". Portir kojem je posao da radi prijem gostiju, koji dođu kolima, zna malo srpskog koji je naučio od Albanaca. Kaže zna da se ne volimo, ali oni odlično govore srpski.

Foto: Republika.rs

 

Reč je o veoma luksuznom restoranu, gde za njegov zakup kada se radi o većoj grupi ljudi, kao što je bila "Novakova ekipa", treba rezervacija mejlom. Tada se na repertoaru nalaze tri menija u ponudi po osobi, sa cenama od 100 evra, 120 i 150 evropskih novčanica.

Nasuprot tome, za ručak se može doći na "bum", dok za večeru je neophodno rezervisati mesto telefonom. Na samom ulazu u restoran goste dočekuje hostesa, kod koje se potvrđuju rezervacije.

Prema rečima zaposlenih hostesa, Novak i njegovi prijatelji bili su veoma ljubazni, takođe, vidno veseli, kao i da je kompletno slavlje proteklo u najboljem redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading