TI SI NAJBOLJI TATA NA SVETU! Najemotivnija poruka Jelene Novaku posle zlata! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa objava gospođe Đoković

TI SI NAJBOLJI TATA NA SVETU! Najemotivnija poruka Jelene Novaku posle zlata! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković je juče kompletirao tenis osvojivši zlato na Olimpijskim igrama, a danas se pohvalio pred milionskim auditorijumom prošetavši medalju podno Ajfelovog tornja ogrnut srpskom zastavom. Ponosni na to smo svi širom naše zemlje, a pre svega Noletova porodica koja je bila uz njega za vreme celokupnog boravka u Parizu.

Sinoć je posle pobede nad Alkarazom srpski teniser odmah otišao do boksa u kom se nalaze njegovi najbliži i u suzama i Tarinom zagrljaju ja proslavio veliki trijumf. Zato je najbolji tata na svetu, baš kao što je Tara napisala, a Jelena potvrdila na novoj objavi.

 

 

- Bravooooo tataaaaa! Najbolji tata na svetu! - napisala je Jelena na Instagramu uz snimak Đokovića kako pokazuje srpsku zastavu i medalju na pariskom Trokaderu.

Đoković nije mogao da zadrži emocije ni tada.

Verovatno je ovo vrh za svakog sportistu. Kada ste mladi razmišljate o tome da reprezentujete zemlju na OI. Postoje mnogi turniri veliki, Rolan Garos je jedan od njih, ali predstavljati Srbiju na OI je velika čast i privilegija. Definitivno je ovo najveći uspeh koji sam ikada imao, zbog emocije koje sam prolazio juče, to nikada nisam osetio u životu na teniskom terenu, sa 37 godina sam bio bolji od mlađih momaka, uspeo sam da osvojim zlato, to je ostvarenje sna, nisam mogao da sanjam ništa veće od ovoga - rekao je Đoković publici ovog popodneva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading