SRBIJA U VELIKOM PROBLEMU - ŠTA OVO JOKIĆ IMA NA NOZI?! Led preko KVRGE veličine PESNICE na listu srpskog asa! Evo hoće li biti spreman! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi smo se zabrinuli

SRBIJA U VELIKOM PROBLEMU - ŠTA OVO JOKIĆ IMA NA NOZI?! Led preko KVRGE veličine PESNICE na listu srpskog asa! Evo hoće li biti spreman! (VIDEO)

Foto: Republika

Košarkaši Srbije se spremaju za četvrtfinalni duel sa Australijom na Olimpijskim igrama. Posle pobeda nad Portorikom i Južnim Sudanom u grupi, "orlove" čekaju nimalo naivni "kenguri" koji su ih na pripremnom turniru u Abu Dabiju savladali. Ipak, tada je Srbija bila oslabljena neigranjem nekoliko bitnih igrača, dok bi sada trebalo da je kompletan tim spreman - ili ipak ne?!

Naime, Republika se nalazi u Parizu gde su nedavno došli srpski reprezentativci kako bi odigrali nokaut fazu košarkaškog turnira. Danas su imali jedan od poslednjih treninga pred okršaj sa Australijom, ali jedna slika nas je posebno zabrinula.

Republika

Foto: Republika

Kvrga na Jokićevoj nozi

Naime, na samom kraju srpski novinari su mogli da vide Nikolu Jokića sa ogromnom kvrgom na nozi. Džomba veličine pesnice nalazi se na listu srpskog reprezentativca, a kada su stigli i led i zavoj svi su se zabrinuli. Blago šepajući je izašao sa treninga, međutim, kada smo ga upitali o čemu se radi i hoće li biti spreman, on je odgovorio da se ne radi ni o čemu previše ozbiljnom i da je sve u redu. 

Podsetimo, Srbija i Australija će odmeriti snage sutra od 14:30 časova. Bolji iz tog duela se bori sa pobednikom meča Amerika-Brazil (čitaj drim-timom) za finale. O besmislenosti žreba za najveći sportski košarkaški turnir već smo pisali, a s obzirom na to da ćemo protiv čete Stiva Kera igrati ranije od planiranog, Jokić nam je i više nego potreban.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading