IVAN STARTOVAO ANELI USRED EMISIJE: Otkrio gde su imali TAJNI SUSRET i šta je DOBIO od Januševe bivše! Haos u najavi!

Autor:

Zadruga

05.08.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković uživo priznao da mu je Ahmićeva ostala neostvarena želja.

IVAN STARTOVAO ANELI USRED EMISIJE: Otkrio gde su imali TAJNI SUSRET i šta je DOBIO od Januševe bivše! Haos u najavi!

Foto: Printskrin TV Pink

Večerašnja emisija "Narod pita" u kojoj gostuju Aneli Ahmić, Milena Kačavenda i Ivan Marinković, počela je veoma napeto kada je voditeljka Maša Mihailović otkrila da se njih troje nisu međusobno pozdravili. 

Marinković je prvi uzeo reč da objasni zašto ne razgovara sa Kačavendom, a onda šokirao priznanjem da mu je Aneli tiha patnja i neostvarena želja, pa krenuo da joj deli komplimente.

- Sa Aneli se jesam kratko pozdravio ispred u dvorištu, tamo smo se sreli i ona mi je dala flašu "Gorkog lista", ali bilo je samo do pola - rekao je Ivan, pa krenuo u start uživo:

- Moram da primetim da je Aneli večeras prelepa, da je pohvalim za izgled generalno, ona je meni ostala neostvarena želja. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Ivan Marinković, Milena Kačavenda i Aneli Ahmić večeras u "Narod pita"

Potom je usledila teška artiljerija sa Milenom Kačavendom, sa kojom se dohvatio teme alkohola, a onda se uključila i gledateljka koja je osula paljbu po Marinkoviću. 

- Ti si došao pijan u emisiju, treba da te sramota! Možeš da ideš po prodavnicama da kradeš... Ne vodiš računa o svojoj deci, ti si bruka od čoveka - nalepila ga je gospođa koja se uključila u emisiju, a on je kontatovao da svi koji imaju nešto protiv njega, ponavljaju iste stvari, alkohol, krađu u prodavnici i decu. 

Marinković je zatim na vrlo bahat način nastavio da se raspravlja sa ženom putem telefonske veze, te i njoj na kraju rekao da je cirknula, gde se ponovo uključila i Milena i stala u zaštitu gledateljke.

- Jeste gospođo, Ivanu smo svi pijani i mi u studiju i vi koji zovete - rekla je ironično Kačavenda. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading