SVE JE JASNO! Evo kada srpski vaterpolisti igraju MEČ ODLUKE na Olimpijskim igrama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema popravnog.

SVE JE JASNO! Evo kada srpski vaterpolisti igraju MEČ ODLUKE na Olimpijskim igrama!

Foto: Instagram.com/waterpolo_serbia

Vaterpolo reprezentacija Srbije sastaće se sa reprezentacijom Grčke u četvrtfinalu, Olimpijskih igara u Parizu.

Posle osvojenog četvrtog mesta u Grupi B, izabranici Uroša Stevanovića će odmeriti snage sa prvoplasiranom ekipom iz Grupe A. Organizatori su odlučili da će se ta utakmica igrati u sredu od 14 časova, a očekuje se velika borba u bazenu.

Tokom grupne faze takmičenja, "delfini" su se suočili sa izazovnim protivnicima, ostvarivši promenjive rezultate. Potpuno neočekivano doživeli su ubedljiv poraz od Australije, a potom u poslednjem kolu još jedan od Mađarske, koji je poslao "delfine" na četvrtu poziciju pred eliminacionu rundu.

Republika

Foto: K.Vulović Vaterpolo Savez Srbije

 

Selekcija Grčke je do liderskog mesta stigla pobedom u direktnom duelu sa Italijanima 11:10, dok je Hrvatska bila viđena kao rival Srbije u četvrtfinalu. Ipak, "barakude" su pobegle od "delfina" i ubedljivo izgubile od Sjedinjenih Američkih Država, kako bi izbegle okršaj sa našom selekcijom, pa ih u četvrtfinalu čeka megdan protiv "Crvene furije".

Sve četvrtfinalne utakmice igraju se u sredu, a parovi su: Hrvatska - Španija, Australija - SAD, Srbija-Grčka i Italija - Mađarska.

Ukoliko prođe dalje, Stevanovićeva četa sastaće se sa pobednikom duela između "kengura" i Amerikanaca, pa će to biti prilika za revanš Australijancima za debakl u grupnoj fazi takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading