TRIKOLORI KROZ DRAMU DO POLUFINALA! "Panceri" ostali bez SENZACIJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći navijači imaju razlog za slavlje.

TRIKOLORI KROZ DRAMU DO POLUFINALA! "Panceri" ostali bez SENZACIJE!

Foto: Tanjug/AP

Odbojkaška reprezentacija Francuske ostvarila je veliki uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu plasiravši se u polufinale nakon pobede nad selekcijom Nemačke rezultatom 3:2 (po setovima 18:25, 26:28, 25:20, 25:21, 15:13).

Fantastičan preokret napravio je domaćin OI, koji je posle gubitka od 0:2 u setovima dobio naredna dva, a potom u zlatnom setu slavio 15:13 i prošao među četiri najbolje.

Utakmica je bila veoma neizvesna, a najefikasniji u reprezentaciji Francuske bili su Ervin Engape sa 21 poenom i Trevor Kleveno sa 20 poena, ističući se svojom izuzetnom igrom i doprinoseći pobedi svoje ekipe.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Francuska-Nemačka

Sa druge strane, u selekciji Nemačke istakao se Đerđ Grozer koji je postigao impresivnih 22 poena, ali to nije bilo dovoljno da spreči poraz "pancera" u ovom susretu.

Nakon pobede u četvrtfinalu, reprezentacija Francuske će se suočiti sa izazovom protiv selekcije Italije u polufinalu. "Azuri" su takođe ostvarili fenomenalan rezultat, pošto su nadoknadili 0:2 u setovima protiv Japana i pobedili ovu azijsku selekciju, te se može očekivati da će polufinalni meč biti izuzetno uzbudljiv i neizvestan do samog kraja.

Kada je u pitanju drugo polufinale, u njemu će se sastati rerpezentacije Poljske i pobednika meča između Sjedinjenih Američkih Država i Brazila.

Nema sumnje da će posle ovog uspeha, francuski navijači dati dodatan vetar u leđa svojim ljubimcima i nositi ih do finala, u kome bi obezbedili najmanje srebrnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading