ĐOKOVIĆ SE OGRNUO SRPSKOM ZASTAVOM ISPRED AJFELOVOG TORNJA! Nole se pred MILIONSKIM auditorijumom POHVALIO ZLATOM! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je lepo videti ovo!

ĐOKOVIĆ SE OGRNUO SRPSKOM ZASTAVOM ISPRED AJFELOVOG TORNJA! Nole se pred MILIONSKIM auditorijumom POHVALIO ZLATOM! (FOTO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković je juče kompletirao tenis osvojivši zlato na Olimpijskim igrama, a danas se pohvalio pred milionskim auditorijumom prošetavši medalju podno Ajfelovog tornja ogrnut srpskom zastavom!

Dobar dan svima! Hvala za sve, bio je to jedan od mojih najlepših dana u životu i profesionalnoj karijeri. Neverovatno. Hvala vam puno svima - počeo je Nole.

Videlo se ponovo koliko mu znači uspeh iz Pariza.

Verovatno je ovo vrh za svakog sportistu. Kada ste mladi razmišljate o tome da reprezentujete zemlju na OI. Postoje mnogi turniri veliki, Rolan Garos je jedan od njih, ali predstavljati Srbiju na OI je velika čast i privilegija. Definitivno je ovo najveći uspeh koji sam ikada imao, zbog emocije koje sam prolazio juče, to nikada nisam osetio u životu na teniskom terenu, sa 37 godina sam bio bolji od mlađih momaka, uspeo sam da osvojim zlato, to je ostvarenje sna, nisam mogao da sanjam ništa veće od ovoga - rekao je Đoković publici i dodao:

Republika

Foto: Profimedia

Nole ispred Ajfelovog tornja

Neverovatna je podrška, vaši navijači su najbolji na svetu. Neverovatno. Svaki sport, od prvog dana OI, bili su svi stadioni puni. Hteo sam nešto da idem da gledam, a nije bilo karata za mene. Sjajni ste, mogli ste da "ukradete" i neku za mene (smeh), energija na teniskom terenu i svakom drugom je bila neverovatna. OI su najveći događaj u istoriji sporta, ovo su meni pete Igre, u Londonu sam nosio zastavu Srbije, mislio sam da je to najbolji osećaj do juče kada sam osvojio zlato. Neverovatno. Hvala vam svima što ste učinili da ovo bude ekstra specijalno.

Na pitanje da li su mu Olimpijske igre produžile karijeru, imao je jasan odgovor:

- Mislim da prvi put u životu ne želim da odgovaram na ta pitanja, već želim da budem u sadašnjem trenutku, da uživam u uspehu. Ovo sam čekao čitav život, 20 godina profesionalne karijere. Osvojio sam bronzu u Pekingu, igrao sam polufinala, ali nikako nisam mogao da probijem taj zid, da uđem u finale i borim se za zlato, a bio sam na svakim Igrama jedan od glavnih kandidata. Uspeo sam to u 37. godini, sada je sve lepše i slađe i ima više smisla - istakao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading