GOSPODIN ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU ALKARAZU USRED SLAVLJA! Do sledećeg viđenja, AMIGO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto - ljudska veličina.

GOSPODIN ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU ALKARAZU USRED SLAVLJA! Do sledećeg viđenja, AMIGO!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ostvario je još jedan istorijski uspeh osvajanjem olimpijskog zlata pobedom nad Karlosom Alkarazom sa 2:0 u setovima. Ovom pobedom Đoković je kompletirao sve moguće bitne titule, čime je naterao i one najtvrđe hejtere da priznaju da je GOAT. Najbolji igrač u istoriji belog sporta je posle neverovatnog finala bio bolji od Španca, pa je usledila emotivna proslava na tribinama, ali i u Olimpijskom selu, među "svojima". Ona se ubrzo preselila i u restoran u kom se ekipa malo promenila, a i alkohol je ušao u celu priču.

Ipak, dan kasnije Novak ne zaboravlja da gospodski čestita Alkarazu uprkos burnoj noći i jutru koji su iza njega.

Još jedno epsko finale, moj prijatelju! El klasiko! Čestitam tebi i tvom timu na odličnim Olimpijskim igrama. Uzevši u obzir tvoje godine i energiju, verovatno imaš još 20 nastupa na Igrama ispred sebe. Tvoje zlato će doći! Do sledećeg viđenja, prijatelju - napisao je Novak.

Tako je srpski teniser još jednom pokazao da je, osim što je najveći sportista u istoriji, i jedan od najboljih ljudi u toj sferi. Ponosni smo što možemo da kažemo da delimo zemlju, jezik i tradiciju s njim.

Podsetimo, prema našim saznanjima, veći deo naših sportista će se 12. avgusta vratiti u Beograd, a što se tiče Novaka Đokovića, on će napustiti Pariz ranije, ali se neće uputiti u našu zemlju. Naime, osvajač olimpijskog zlata će iz Francuske otići direktno u Crnu Goru i to najverovatnije sutra, dok bi u prestonicu trebalo da stigne dan ili dva uoči dočeka na balkonu, koji je 13. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading