ON JE BIO NAJSREĆNIJI ZBOG NOVAKOVOG ZLATA POSLE SRBA! Arabljanin PAO U TRANS nakon Novakovog poslednjeg poena (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je i Nole na red

ON JE BIO NAJSREĆNIJI ZBOG NOVAKOVOG ZLATA POSLE SRBA! Arabljanin PAO U TRANS nakon Novakovog poslednjeg poena (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ostvario je još jedan istorijski uspeh osvajanjem olimpijskog zlata pobedom nad Karlosom Alkarazom sa 2:0 u setovima. Najbolji igrač u istoriji "belog sporta" je posle neverovatnog finala bio bolji od Španca, pa je usledila emotivna proslava na tribinama, ali i u Olimpijskom selu, među "svojima". Ovom pobedom Đoković je kompletirao sve moguće bitne titule čime je naterao i one najtvrđe hejtere da priznaju da je "GOAT". Sa tim se slaže i arapski komentator koji je postao hit na "X".


Reakcije na Đokovićev trijumf stižu sa svih strana, a društvene mreže su preplavljene čestitkama za neverovatan uspeh. Viralni su postali klipovi komentatora koji su sa oduševljenjem pratili svaki njegov udarac. Posebno se ističe Adel Alšati, arapski komentator sa "BeIN sports" kanala, čija je reakcija dok je prenosio poslednji poen postala viralna na društvenim mrežama.


Alšati, poznat po svojoj strastvenoj naravi, bio je zadužen za praćenje teniskog turnira tokom Olimpijskih igara. Kada je Đoković zadao poslednji udarac Karlosu Alkarazu, Alšati je bukvalno "pao u trans". Njegovo uzbuđenje i oduševljenje su bili neizmerni, nazivajući Đokovića "GOAT-om" (Najbolji ikada), baš kao što su uradili i mnogi drugi ljudi iz sveta sporta

Podsetimo, Noletu su na uspehu čestitali i Erling Haland, Lebron Džejms, Luka Modrić i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading