POTPUNI ŠOK NA TRENINGU SRPSKIH KOŠARKAŠA: Aleksa Avramović u epicentru dešavanja - jednu stvar je morao da uradi mimo ostatka ekipe! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod Karija nema popuštanja.

POTPUNI ŠOK NA TRENINGU SRPSKIH KOŠARKAŠA: Aleksa Avramović u epicentru dešavanja - jednu stvar je morao da uradi mimo ostatka ekipe! (VIDEO)

Foto: Republika

Prema očekivanju, košarkaška reprezentacija Srbije obezbedila je kao drugoplasirana selekcija u grupi plasman u četvrtfinale Olimpisjkih igara u Parizu, a za protivnika u borbi za plasman u polufinale imaće dobro poznatog rivala i slobodno se može reći dužmika, selekciju Australije.

 

Tokom prve faze koja je odigrana u Lilu, Srbija je na startu takmičenja poražena od Sjedinjnih Američkih Država rezultatom 84:110, ali su stvari došle na svoj mesto u duelima sa Portorikom (107:66) i Južnog Sudana (96:85).

U danu koji prethodni najvažnijoj utakmici olimpisjkog turnira srpska košarkaška reprezentacija je odradila trening, koji ipak nije protekao najbolje za sve članove našeg tima.

Naime, zbog opklade koju je izgubio Aleksa Avramović je morao da odradi seriu dodatnih sklekova, a zatim i da se pojavi na liniji slobodnih bacanja.

 

 

Sve navedeno samo govori o sjajnoj atmosferi koja vlada među srpskim košarkašima, a svi se nadamo da će ona rezultirati i trijumfom u predstojećem meču protiv popularnih "kengura".

Da podsetimo, četvrtfinalni duel između Srbije i Australije na programu je u utorak 6. avgusta sa početkom od 14.30 časova u "Akor Areni" u Parizu.

- Parovi četvrtfinala košarkaškog turnira OI 2024:

Nemačka - Grčka; 6. avgust 11 časova

Srbija - Australija; 6. avgust 14.30 časova

Francuska - Kanada; 6. avgust 18 časova

Brazil - SAD; 6. avgust 21.30 časova

U slučaju trijumfa nad Australijom, Srbija će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela u kojem se sastaju Brazil i SAD.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading