ĐOKOVIĆ SA VLAHOVIĆEM SLAVIO UZ "MIKI, MILANE"! Srpski HIT se ORIO Parizom posle ZLATA na OI (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole, Novače, baš nam ne daš mira!

ĐOKOVIĆ SA VLAHOVIĆEM SLAVIO UZ "MIKI, MILANE"! Srpski HIT se ORIO Parizom posle ZLATA na OI (VIDEO)

Foto: Instagram/djokernole

Nole i Duci

Novak Đoković je juče kompletirao tenis zlatom na Olimpijskim igrama, a dan kasnije ne smiruje se euforija, koje će verovatno biti još dugo. Najbolji igrač u istoriji "belog sporta" je posle neverovatnog finala bio bolji od Alkaraza, pa je usledila emotivna proslava na tribinama, ali i u Olimpijskom selu među "svojima". Ona se ubrzo preselila i u restoran gde se ekipa malo promenila, a i alkohol je, čini se, ušao u celu priču.

Janko Tipsarević je na svom Instagram nalogu objavio novi snimak slavlja na kom se može videti on sa Novakove jedne strane, dok je sa druge fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović.

A kako da prođe bilo koje slavlje bez Vere Matović i "Miki, Milane"? Orila se pariskim restoranom pesma koja je postala planetarni hit nakon što je Luka Dončić skoro iskoristio u reklami za novu "Džordanovu" opremu. Đoković je imao i čašu u ruci sa alkoholnim pićem, čini se vinom, ali ovih dana može da dozvoli sebi luksuz kakav god želi.

Podsetimo, prema našim saznanjima, veći deo naših sportista će se 12. avgusta vratiti u Beograd, a što se tiče Novaka Đokovića, on će napustiti Pariz ranije, ali se neće uputiti u našu zemlju. Naime, osvajač olimpijskog zlata će iz Francuske otići direktno u Crnu Goru i to najverovatnije sutra, dok bi u prestonicu trebalo da stigne dan ili dva uoči dočeka na balkonu koji je 13. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading