MNOGO SKUPA SLIKA: Dušan SILNI i Novak VELIČANSTVENI - Vlahović uputio brutalnu poruku celom svetu! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

05.08.2024

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka barem deo sportskih uspeha s Novaka pređe i na Dušana.

MNOGO SKUPA SLIKA: Dušan SILNI i Novak VELIČANSTVENI - Vlahović uputio brutalnu poruku celom svetu! (FOTO, VIDEO)

Foto: Instagram.com/vlahovicdusan

Novak Đoković je i olimpijski pobednik. Četvrtog dana avgusta 2024. najbolji teniser u istoriji belog sporta stigao je do jedinog trofeja, koji mu je nedostajao u njegovoj prebogatoj riznici.

U velikom olimpijskom finalu Đoković je savladao Španca Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0 (7:6, 7:6), čime je na njegovim grudima zasjalo najsjajnije odličje i krug je zatvoren, Novak je stigao do karijernog slema. Svakako podatak da je najbolji teniser u istoriji ovog sporta do zlatne medalje stigao bez izgubljenog seta u šest mečeva govori samo o dominaciji Srbina na pariskoj šljaci.

Sinoć je u francuskoj prestonici Novak Đoković upriličio veliko slavlje u restoranu "Sijena", a među velikim brojem zvanica pojavio se i srpski fudbalski reprezentativac Dušan Vlahović.

Obojica su atmosferu podigla do maksimuma uz hit Vere Matović "Miki, Milane" i slobodno se može reći da je legendarna srpska umetnica postala zaštitni znak svih sportskih proslava. Snimak koji je Janko Tisparević objavio na društvenoj mreži Instagram postao je viralan.

 

 

Takođe se na istoj društvenoj mreži fotografijom s najboljim teniserom u istoriji belog sporta pohvalio i srpski fudbalski reprezentativac Dušan Vlahović, koji je celokupnoj planeti uputio jasnu poruku:

- GOAT, Novak Đoković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

 

Novak Đoković je svoje sportske snove osvajanjem zlatne olimpijske medalje, ispunio. Ostaje da se vidi hoće li to učiniti i aktualni fudbaler torinskog Juventusa, a ljubitelji fudbala u Srbiji se nadaju da će barem deo sportskih uspeha s Novaka preći i na Dušana da bi u dogledno vreme i srpska fudbalska reprezentacija obradovala naciju.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading