KUGLICE SU REKLE SVOJE! Pogledajte Terzićevu REAKCIJU kad je Zvezda izvukla RIVALA u plej-ofu LŠ! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.08.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor crveno-belih imao je jasan stav.

KUGLICE SU REKLE SVOJE! Pogledajte Terzićevu REAKCIJU kad je Zvezda izvukla RIVALA u plej-ofu LŠ! (VIDEO)

Foto: youtube/FK Crvena zvezda

Osvajač "duple krune", ekipa Crvene zvezde saznala je u tokom dana da će u plej-ofu za Ligu šampiona igrati protiv pobednika duela između poljskog prvaka Jagelonije iz Bjalistoka i najboljeg norveškog tima Bodo Glimta.

Njihov dvomeč startuje u sredu od 20 časova i 45 minuta u Poljskoj, dok je revanš zakazan za šest dana kasnije, u utorak 13. avgusta.

Ako se uzme u obzir činjenica da su među potencijalnim rivalima Crvene zvezde bili i Galatasaraj iz Istanbula, rumunska FKSB (nekadašnja Steaua), Sparta iz Praga, azerbejdžanski Karabag, bugarski Ludogorec, Slovan iz Bratislave i kiparski APOEL, na nekadašnjoj Marakani su bili evidentno zadovoljni epilogom žreba.

Videlo se to i prema reakcijama na stadionu "Rajko Mitić" tokom žreba, jer je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić aplaudirao kada je video i čuo ishod izvlačenja kuglica. Pogledajte kako je to izgledalo:

Plej-of za Ligu šampiona na programu je 20. i 21. avgusta (prve utakmice), dok se revanši igraju 27. i 28. avgusta.

Posle toga biće popunjen sastav najjačeg takmičenja koje se prvi put igra u novom, reformisanom sistemu. Ukoliko se plasira u najelitnije evropsko klupsko takmičenje, Crvena zvezda će sigurno učestvovati u njoj osam kola, bar do 29. januara 2025.

Inače, već od naredne sezone, srpski fudbal će imati samo jednog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading