FARAONI NISU IZDRŽALI! Preokret i produžeci ODLUČILI drugog finalistu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije moglo bez drame u duelu domaćina i Egipta.

FARAONI NISU IZDRŽALI! Preokret i produžeci ODLUČILI drugog finalistu! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Na olimpijskom fudbalskom turniru za igrače do 23 godine, na kome nastupaju trojica starijih, Francuska je nakon dramatičnog meča uspela da savlada Egipat rezultatom 3:1.

Iako su "faraoni" poveli golom Mohameda Sabera, domaćin Olimpijskih igara je uspeo da se vrati u igru zahvaljujući golu kapitena Žan-Filipa Matete.

Međutim, pravi junak meča bio je Mikael Olise, koji je postigao odlučujući gol za Francusku u devetom minutu produžetka. Ovaj preokret je odveo "trikolore" u finale, a sjajna igra Olisea bila je ključna za njihov trijumf.

U drugom polufinalnom meču, Španija je takođe ostvarila preokret, ovoga puta protiv odlične ekipe Maroka. Iako je afrička selekcija povela golom Rahimija iz penala, aktuelni prvak Evrope je uspeo da se vrati u igru zahvaljujući pogotku Fermina Lopeza, a odlučujući gol postigao je Huanlu Lopez. Ova pobeda odvela je "Crvenu furiju" u finale, gde ih čeka okršaj sa Francuskom u borbi za zlatnu medalju.

Očekuje nas uzbudljiv meč između ovih selekcija, a ljubitelji fudbala sigurno sa nestrpljenjem iščekuju ishod susreta za najsjajnije odličje.

Da li će domaćin ponoviti uspeh iz prethodnog meča ili će Španija uspeti da ostvari još jedan preokret, ostaje da vidimo. Jedno je sigurno - finale će biti pravo fudbalsko uživanje za sve ljubitelje ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading