POTPUNO NEOČEKIVANO! Crno-beli "KRADU" nesuđeno pojačanje Zvezde!

Autor:

Sport

05.08.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krio želju da zaigra na Marakani.

POTPUNO NEOČEKIVANO! Crno-beli "KRADU" nesuđeno pojačanje Zvezde!

Foto: Republika.rs

Delije

Crvena zvezda je u ovom prelaznom roku uspela da angažuje jednog reprezentativca Slovenije, pošto je Timi Maks Elšnik zadužio opremu srpskog šampiona.

Nisu krili ambicije na Marakani da upare štoperski par iz redova "skijaša", budući da je i Vanja Drkušić bio na listi želja crveno-belih. I sam defanzivac je nekoliko puta izjavio da mu je san da zaigra pred delijama, ali se to ovog leta po svoj prilici neće desiti.

Čak štaviše, prvotimac Sočija mogao bi da zaduži crno-belu opremu, pošto je solunski PAOK krenuo u ofanzivu za Drkušićev potpis.

Foto: www.profimedia.rs

Vanja Drkušić

Koliko je grčki velikan ozbiljan u nameri da angažuje Vanju, pokazuje i to da se lično predsednik "ratnika" Ivan Savidis upustio u pregovore oko njegovog potpisa.

Prema pisanju grčkog Sporta24, aktuelni šampion zemlje Helena je dogovorio sve uslove sa slovenačkim štoperom, te je još preostalo da utanači visinu obeštećenja sa Rusima.

Soči traži od PAOK da plati 3.500.000 evra i ukoliko klub iz Soluna ispuni zahteve, neće biti prepreke da dobije veliko pojačanje u zadnjoj liniji.

Celu situaciju oko Drkušića gleda i Crvena zvezda, jer se pre nekoliko dana pojavila informacija da je Zenit blizu dovođenja slovenačkog reprezentativca, pa je šampion Premijer lige Rusije spreman da ga odmah prosledi na pozajmicu bratskom klubu iz Ljutice Bogdana.

Ukoliko do toga dođe, crveno-beli bi u svojim redovima imali reprezentativni tandem iz selekcije Slovenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading