SKANDAL U PARIZU! Atletičarka osvojila MEDALJU, pa ostala bez iste! Ovo je glavni RAZLOG!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan rasplet na kraju trke.

SKANDAL U PARIZU! Atletičarka osvojila MEDALJU, pa ostala bez iste! Ovo je glavni RAZLOG!

Foto: printscreen

Atletičarka Fejt Kipjegon osvojila je srebro, ali je posle toga diskvalifikovana!

Kenijka je uspela da trku završi na drugom mestu istrčavši za 14 minuta i 28 sekundi, ali nakon pregledavanja snimka, videlo se da je vukla protivnicu za ruku. Odmah je diskvalifikovana sa Olimpijskih igara u Parizu, a pobedila je njena sunarodnica, Beatris Šebet.

Fejt Kipjegon je osvojila srebrnu medalju na trci na 5000 metara na Olimpijskim igrama u Parizu, ali je njen uspeh zasenila diskvalifikacija zbog nedozvoljenog poteza. Nažalost, nakon pregledavanja snimka, utvrđeno je da je povukla protivnicu za ruku, što je bio nedozvoljen potez koji je rezultirao gubitkom osvojene medalje.

Njena diskvalifikacija sa Olimpijskih igara u Parizu predstavlja veliki udarac u ličnoj karijeri Fejt Kipjegon, ali i za kenijsku reprezentaciju! Ova situacija jasno pokazuje koliko je važno poštovati pravila i sportski duh, te kako nedozvoljen potez može imati ozbiljne posledice po karijeru sportiste.

Pobednica trke na 5000 metara postala je Beatris Šebet, sunarodnica Fejt Kipjegon. Njen trijumf na Olimpijskim igrama u Parizu predstavlja veliki uspeh za kenijski atletski tim i donosi joj najsjajniju medalju.

Ovaj skandal na trci na 5000 metara na Olimpijskim igrama u Parizu definitivno će biti tema koja će privući pažnju javnosti i postati deo sportske istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading