DOMINACIJA: Svi nam gledaju u leđa - SRBIJA JE LIDER REGIONA!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

11.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema boljih od "orlova".

DOMINACIJA: Svi nam gledaju u leđa - SRBIJA JE LIDER REGIONA!

Foto: Starsport

Vaterpolo reprezentacija Srbije je osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Delfini" su u velikom fidnalu savladali Hrvatsku rezultatom 13:11 čime su zabeležili istorijsko ostvarenje, stigli su do treće uzastopne najsjajnije olimpijske medalje.

Srbija je ponosna na svoje sportiste koji su postigli neverovatne uspehe na Olimpijskim igrama u Parizu, osvajanjem zlatnih medalja. Ova zemlja se istakla kao lider u regionu po broju osvojenih zlatnih medalja, što je zaista impresivno dostignuće.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka na Olimpijadi bio je kada su vaterpolisti Srbije osvojili zlatnu medalju, potopivši u finalu Hrvatsku rezultatom 13:11. Ovo je već treće zlato koje su vaterpolisti doneli svojoj zemlji, pokazujući izuzetnu snagu i veštinu u ovom sportu.

Srbija se istakla kao 27. zemlja na ukupnoj rang listi osvojenih medalja na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovaj rezultat postavlja Srbiju iznad svih ostalih zemalja u regionu, pri čemu je Hrvatska sledeća iz regiona iza Srbije, na 30. poziciji.

Foto: Olympics.com/printscreen

Ceo region Srbiji gleda u leđa

 

Pored vaterpolista, zlato za Srbiju su osvojili Damir Mikec i Zorana Arunović u disciplini pucanje miks, kao i teniser Novak Đoković. Ovi sportisti su svojim izuzetnim veštinama i upornošću doneli Srbiji zlatne medalje, istovremeno ističući se u svojim sportskim disciplinama.

Pored zlatnih medalja, Srbija se može pohvaliti i srebrnom medaljom koju je osvojila tekvondistkinja Aleksandra Perišić, kao i bronzanom medaljom koju su osvojili košarkaši. Ovi uspesi dodatno su istakli prisustvo Srbije na Olimpijadi i pokazali da su sportisti iz ove zemlje sposobni da se takmiče na najvišem nivou.

Srbija je zaista pokazala izuzetnu sportsku dominaciju u regionu na Olimpijskim igrama u Parizu, osvajajući zlatne medalje i postavljajući standarde visoko za buduće sportske generacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading