OSTOJA OBMANUO NAVIJAČE!? Nije plaćen porez NJIHOVIM prilogom! Sve izašlo na videlo!

Autor:

Sport

08.08.2024

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se neće svideti navijačim!

OSTOJA OBMANUO NAVIJAČE!? Nije plaćen porez NJIHOVIM prilogom! Sve izašlo na videlo!

Foto: Starsport

Godinama unazad se vode rasprave između Crvene zvezde i Partizana ko je koliko plaćao porez. Svedoci smo velikih polemika predsednika oba kluba Nebojše Čovića i Ostoje Mijailovića, pogotovu u jutarnjim programima TV Prva. Čak je i u više navrata predsednik Srbije, Aleksandar Vučić izjavio da oba tima imaju obaveze oko plaćanja dugovanja.

Pre godinu dana Partizan je pokrenuo akciju skupljanja priloga kako bi se platio zaostali dug poreza. Iz tog kluba su objavili 12. septembra 2023. godine da su uplatili iznos od  3.730.500 evra na ime poreskog duga, a to je navedeno da je učinjeno zahvaljujući pomoći Grobara. 

- Nakon što smo sa Poreskom Upravom uradili sravnjenje nagomilanog poreskog duga koji datira još iz nekih vremena kada ova Uprava kluba nije bila u Partizanu, danas smo na ime izmirenja poreskog duga uplatili 437.600.000 dinara, što je približno iznosu od 3.735.500 evra. Preostali dug, Klub će izmiriti u najkraćem mogućem periodu. Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su pomogli da uđemo u proces rešavanja ovog problema koji godinama pritiska naš klub, kao i da prikupimo novac. Takođe želim da se zahvalim i Poreskoj Upravi na strpljenju. Za sada ne bih iznosio više detalja o ovoj temi, već bih to ostavio za konferenciju za medije koja će biti održana krajem meseca, nakon redovne Skupštine KK Partizan - izjavio je tada Ostoja.

Foto: Screenshot

 

Međutim, prvi čovek crno-belih je sve obmanuo ovim. Naime, isplivali su dokazi gde Mijailović traži pomoć od države kako bi uplatio deo sredstava za porez. Ovo se nimalo neće svideti Grobarima koji su prikupljali novac za svoj voljeni klub. Dobro je pitanja gde je završio taj prilog. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading