DŽORDANOV SIN UHVAĆEN KAKO SE DROGIRA?! A za ručak KOKAIN, isplivale ŠOK fotke! (FOTO)

Autor:

Sport

08.08.2024

00:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu prvi put da je napravio skandal.

DŽORDANOV SIN UHVAĆEN KAKO SE DROGIRA?! A za ručak KOKAIN, isplivale ŠOK fotke! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Markus Džordan, sin najvećeg NBA igrača u istoriji košarke Majkla Džordana, uhvaćen je kako ušrmkava beli prah tokom ručka pored bazena, u društvu svoje devojke Ešli Stivenson.

Sin NBA legende Majkla Džordana izgledao je usredsređeno dok je njušio kokain, dok se njegova glamurozna partnerka obučena u bikini smeškala i ćaskala pored njega, a njegovi drugari su ručali preko puta stola.

Markus se nakon toga široko osmehnuo - dok je ćaskao sa svojim saputnicima - svi su izgledali nesvesni šta radi.

Ešli - koja zapanjujuće liči na Larsu Pipen (50), bivšu suprugu Skotija, nekadašnjeg Majklovog saigrača iz zlatnih dana Čikago Bulsa, sa kojom je Markus bio svojevremeno u vezi, pokazala je prsa u bikiniju sa štampanim žicama dok je ćaskala dok se opuštala na ležaljci.

 

 

Mediji su pokušali da kontaktiraju agente Markusa Džordana za komentar, ali oni nisu želeli da se oglašavaju povodom ove scene.

Romansa Džordana Juniora sa Ešli usledila je pošto je raskinuo sa već pomenutom Larsom Pipen ranije ove godine. Prethodno je skoro dve godine izlazio sa bivšom ženom saigrača svog oca Skotija.

Par navodno više nije u prijateljskim odnosima i prestao je da komunicira nakon što su ponovo pokrenuli svoju romansu u aprilu, ali su je ponovo prekinuli do kraja maja - samo nekoliko meseci nakon što je njegov tata priznao da ne odobrava njihovu vezu.

Larsa i Markus su se prvi put razišli samo nekoliko dana pre Dana zaljubljenih - čak i bez praćenja jedno drugog - ponovo se ujedinili nedelju dana kasnije nakon pomirenja i ponovo pratili jedno drugo.

Inače, ovo nije prvi put Markusu da pravi ovakve incidente, pošto je pre 12 godina takođe uhapšen u Omahi, zbog narušavanja javnog reda i mira.

Policajac koji je radio kao hotelsko obezbeđenje, tvrdio je da je Džordan junior bio pod dejstvom droge i alkohola i da se svađao sa dve devojke.

Kada mu je čovek iz obezbeđenja prišao ne bi li smirio situaciju, Markus je počeo da ga vređa, a da bi mu stavili lisice i odveli ga u pritvor, moralo je da interveniše nekoliko policajaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Solo

08.08.2024 01:04

Pa koka je u americe kao dorucak rucak i vecera nista neobicno ...to svaki klinac smrce u americi cim poraste.....