SADA, ILI NIKADA: "Delfini" su sami sebi najveći protivnici - evo gde možete pratiti četvrtfinalni duel Srbije i Grčke!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

07.08.2024

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogu li se srpski vaterpolisti izdići iz svih problema i konačno prikazati ono što se od njih očekuje?

SADA, ILI NIKADA: "Delfini" su sami sebi najveći protivnici - evo gde možete pratiti četvrtfinalni duel Srbije i Grčke!

Foto: Instagram.com/waterpolo_serbia

Vaterpolisti Srbije suočavaju se sa izazovom u četvrtfinalnoj utakmici olimpijskog turnira u Parizu. Iako nisu imali sjajan start u grupi B, Delfini su se izborili za četvrto mesto i plasirali se u četvrtfinale, gde će se suprotstaviti Grčkoj, koja je zauzela prvo mesto u grupi A.

Srbija je doživela tri poraza u grupnoj fazi, što je rezultiralo četvrtim mestom. Porazi od Španije, Mađarske i neočekivano od Australije nisu pokolebali srpske vaterpoliste, već su im, nadamo se, dali dodatni motiv za naredne izazove.

Grčka se izdvojila kao lider grupe A nakon neočekivanog raspleta u poslednjem kolu. Njihovo prvo mesto ispred Italije, SAD i Hrvatske ukazuje na visok nivo njihove igre i ozbiljnost koju donose u četvrtfinalni susret.

Uz susret Srbije i Grčke, u borbi za plasman u polufinale vaterpolo turnira gledaćemo i duele Španije protiv Hrvatske, Australije protiv SAD, kao i duel Italije i Mađarske.

Foto: VSS

Sada, ili nikada - srpska vaterpolo reprezentacija

 

Ljubitelji vaterpolo sporta u Srbiji imaće priliku da meč između Srbije i Grčke prate u direktnom prenosu na prvom programu Radio Televizije Srbije sa početkom od 15.35 časova.

U slučaju pobede, Srbija će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela Australija - SAD. To bi bio novi izazov za naše vaterpoliste, ali i prilika da pokažu svoju snagu i borbenost u nastavku takmičenja i izbore se za olimpijsko odličje i pored prilično loših izdanja u grupnoj fazi.

Vaterpolo četvrtfinalni meč između Srbije i Grčke sigurno će privući pažnju ljubitelja ovog sporta širom sveta, a "delfini" su spremni da pruže svoj maksimum u ovom važnom susretu.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading