"IGRANJE ZA SRBIJU MU DAJE DODATNI MOTIV": Slavni Nemac nema dilemu - zbog ovoga je Đoković favorit za ZLATNU MEDALJU!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

24.07.2024

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke stvari savremeni svet ne može da razume.

"IGRANJE ZA SRBIJU MU DAJE DODATNI MOTIV": Slavni Nemac nema dilemu - zbog ovoga je Đoković favorit za ZLATNU MEDALJU!

Foto: Tanjug/AP

Legendarni nemački teniser Boris Beker izneo je svoje mišljenje da će Novak Đoković imati dodatnu motivaciju i snagu kada izađe na teren na Olimpijskim igrama u Parizu. Beker ističe da je Olimpijsko zlato jedini bitan trofej koji nedostaje srpskom asu, a da je on, kao ikona u Srbiji, prirodno izabrao da predstavlja svoju zemlju na ovako velikom sportskom događaju.

Boris Beker naglašava važnost Novaka Đokovića u Srbiji, ističući da bi mogao da bude bilo šta, pa čak i predsednik, zbog svoje ikoničnosti:

- Ne znam da li shvatate važnost Novaka Đokovića u Srbiji. On bi mogao da bude predsednik. Mogao bi da bude bilo šta. On je prava ikona u Srbiji i zato je prirodno za njega da želi da predstavlja Srbiju na svetskoj sceni. Nema boljeg mesta za to od Olimpijskih igara - istakao je najbolji nemački teniser u istoriji belog sporta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

On poznaje Novaka u dušu - Boris Beker

 

Nemački teniski stručnjak ističe da je Novaku Đokoviću put ka zlatu, koje mu nedostaje, veoma važan, počev od drugog dana takmičenja, 27. jula:

- Igranje za Srbiju će mu dati dodatnih 10 procenata koje mu treba protiv ovih sjajnih mladih igrača koji sada dolaze.

Novak Đoković će svakako biti jedan od najzanimljivijih i najpraćenijih takmičara na Olimpijskim igrama u Parizu, a njegova želja za osvajanjem zlatne medalje dodatno će podići tenzije i interesovanje javnosti. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Novak Đoković nositi sa pritiskom i izazovima na putu ka ostvarenju svojih olimpijskih snova.

Da podsetimo, Novak Đoković će zauzeti drugo mesto na listi nosilaca na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Teniski turnir će biti održan od 27. jula do 4. avgusta, a žreb će biti održan u četvrtak 25. jula u 11 sati. Prvi nosilac je Italijan Janik Siner, čime se otvara mogućnost da Đoković igra protiv Nadala već u prvoj fazi turnira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading