MARI IZJAVIO LJUBAV ĐOKOVIĆU: Urnebesna objava Britanca iz Pariza (FOTO)

Autor:

Sport

27.07.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki su prijatelji

MARI IZJAVIO LJUBAV ĐOKOVIĆU: Urnebesna objava Britanca iz Pariza (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Endi Marej

Novak Đoković startovao je veoma uspešno učešće na Olimpijskim igrama ubedljivom pobedom nad Metjuom Ebdenom sa 2:0 u setovima (6:0, 6:1).

Ceo meč bi se mogao opisati u dve reči - dominacija Đokovića. Novak je već u prvim poenima pokazao Ebdenu da nema šta da traži protiv prvog nosioca u Parizu u meču koji je bio gotov za 50 minuta. Ono što raduje jeste način na koji Đoković servira i izlazi na mrežu, ali, ruku na srce, ništa od onog što smo danas videli na terenu ne bi trebalo da bude merodavno, budući da Ebden celu svoju karijeru igra u dublu.

A u dublu igrali su Novak Đoković i Endi Mari koji je na to podsetio i slikom iz Pariza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Murray (@andymurray)

 

- Suparnici, partneri u dublu, prijatelji i ljubavnici? (pogledajte slajd 3). Hvala na 25 godina takmičenja Novače i srećno u nastavku karijere - napisao je Britanac na svom Instagram profilu i šaljivo aludirao na fotku gde su im face prikazane preblizu.

Podsetimo, Mari, nekadašnji svetski broj jedan i jedan od najuspešnijih britanskih tenisera, objavio je da se povlači iz pojedinačne konkurencije u četvrtak. Najavio da se neće takmičiti u singl konkurenciji na predstojećim Olimpijskim igrama, ali će i dalje nastaviti da se takmiči u dublu. Slavnoj karijeri došao je kraj, a poslednjem oproštaju Endija od "belog sporta" prisustvovao je i Đoković nakon ispadanja Britanca sa Vimbldona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading