BEOGRAD JE NA NOGAMA! Počelo OKUPLJANJE ispred Balkona, a EVO kako izgleda PLATO ispred Skupštine grada! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cene navijačkih rekvizita iznenadile su navijače.

BEOGRAD JE NA NOGAMA! Počelo OKUPLJANJE ispred Balkona, a EVO kako izgleda PLATO ispred Skupštine grada! (FOTO)

Foto: Starsport

Sve je spremno za spektakl koji će se od 20 časova održati na legendarnom Balkonu, ispred Skupštine grada Beograda.

Hiljade i hiljade navijača dočekaće srpske reprezentativce koji su osvojili medalje na juče završenim 33. Olimpijskim igrama u Parizu, odakle se naša država vratila sa pet odličja - tri zlata i po jednim srebrom i bronzom.

Budući da se očekuje velika gužva na mestu koje je godinama unazad dočekivalo heroje srpskog sporta, mnogi sugrađani su uveliko počeli da pristižu na poprište spektakla, u kome će se javnosti obratiti zlatni Novak Đoković, Zorana Arunović, Damir Mikec, vaterpolisti, srebrna tekvondistkinja Aleksandra Perišić, kao i bronzani košarkaši predvođeni selektorom Svetislavom Pešićem.

U priloženoj fotografiji možete se uveriti kako trenutno izgleda poprište mesta na kome će se od 20 časova okupiti desetine hiljada srpskih navijača, koji će odati priznanje osvajačima medalja sa Olimpijskim igrama iz Pariza:

Foto: Republika.rs

 

Veliko interesovanje vlada i za navijačke rekvizite, pa tako prodavci imaju pune ruke posla, pa je i uspeh sportista u "gradu svetlosti" podigao cene. Tako recimo šalovi koštaju hiljadu dinara, za trube treba izdvojiti 500 dinara, dok zastavice su najeftinije i one koštaju 300 dinara.

Srbija je, podsetimo, u Parizu osvojila zlata u streljaštvu, u miksu su je doneli Zorana i Damir, u tenisu je trijumfovao Novak Đoković, dok su vaterpolisti savladali Hrvatsku 13:11 i treći put zaredom postali šampioni, čime su ispisali istoriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading