SPREMA SE LUDILO ISPRED BALKONA! Novak bacio Srbe u TRANS - Đoković STIŽE na DOČEK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti pred spektakl na legendarnom mestu.

SPREMA SE LUDILO ISPRED BALKONA! Novak bacio Srbe u TRANS - Đoković STIŽE na DOČEK!

Foto: Instagram.com/djokernole

Novak Đoković

Najbolji svetski teniser Novak Đoković pridružiće se dočeku olimpijaca na terasi Skupštine grada u 20 časova, potvrđeno je agenciji Tanjug.

Olimpijski šampion i rekorder po broju Grend slem titula je nakon Pariza otputovao sa porodicom najpre u Crnu Goru, a onda i u Dubrovnik, ali je odlučio da prekine odmor i pridruži se dočeku.

Očekuje se da će avion sleteti na aerodrom oko 19.30 i on će odatle pravo krenuti ka Skupštini Grada.

Sa Novakom će doputovati i njegova supruga, kao i Srđan i Dijana Đoković, kao i teniser Viktor Troicki.

Republika

Foto: Instagram.com/oksrbije

Novak Đoković

Đoković je osvajanjem titule na Olimpijskom turniru, koji je održan na terenima Rolan Garosa, u potpunosti ispunio svoju kolekciju trofeja, jer mu je jedino zlatna medalja nedostajala "u vitrinama".

Pobedom nad Karlosom Alkarazom iz Španije u dva seta, rezultatom 2:0 (7:6, 7:6), Nole je dočekao i olimpijsko zlato, posle kojeg je otputovao u države iz regiona, ali je nakon boravka u Crnoj Gori i Hrvatskoj, ipak, odlučio da se pojavi na Balkonu.

Osim njega, srpski navijači će imati priliku da pozdrave zlatne vaterpoliste i strelce Damira Mikeca i Zoranu Arunović, srebrnu tekvondistkinju Aleksandru Perišić i bronzane košarkaše, koji su u meču za treće mesto savladali Nemačku i revanširali se za poraz iz Manile u finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading