PEŠIĆ PRIČAO O OSTANKU NA KLUPI SRBIJE: Evo da li će selektor nastaviti da predvodi "orlove"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ponekada se, naravno, zapitam: "Šta će sve ovo meni?"

PEŠIĆ PRIČAO O OSTANKU NA KLUPI SRBIJE: Evo da li će selektor nastaviti da predvodi "orlove"!

Foto: Starsport

Košarkaši Srbije ponovo su obradovali naciju velikim uspehom u Parizu gde su osvojili bronzu, a po mišljenju mnogih najmanje što su zaslužili je srebro.

Pamtiće se polufinalna utakmica sa Amerikancima koja se završila nepravedno, ali na "orlove" ćemo zauvek biti ponosni zbog prikazanog na ovim Olimpijskim igrama.

Svetislav Pešić je u emisiji "Oko" na RTS govorio o celoj avanturi u Parizu, da bi se za kraj osvrnuo na svoju budućnost na klupi Srbije.

Nemam nikakvog razloga da se pravim važan ili pregovaram sa bilo kime. Ponekada se, naravno, zapitam: "Šta će sve ovo meni?", ali onda dođu ovi igrači... Uvek kad se izgubi utakmica dođeš na pres konferenciju i kad te novinari pitaju ti bi da kažeš nešto važno... Onda u rezimeu u novinama pročitaš: "Jeste dobar je taj trener Pešić... ali nije dovoljno motivisao ekipu". A niko ne kaže: "Ko motiviše tog trenera, i on od toga živi?" Ovo je za mene bilo veliko zadovoljstvo, bilo je prepreka, problema, ali uvek nađemo neko rešenje. Stvarno ne znam još da li ostajem, moram sebe da pitam, a kad sebe pitam, onda ću da ti dam odgovor - rekao je Pešić.

Republika

Foto: KSS

Kari u Parizu

Objasnio je takođe i zašto se srpski košarkaši tako dobro slažu.

- Imamo tu generaciju igrača koji su 94, 95. Svi su tu negde, Bogdan je malo stariji, Petrušev malo mlađi. Svi su igrali zajedno u mlađim kategorijama i generacijski se veoma dobro razumeju. Znaju prioritete, postali su vrhunski profesionalci, u smislu posvećenosti i oni kad su rešili da igraju za reprezentaciju, onda više ništa u tih mesec-dva ne postoji. Onda je samo fokus na trening, terapije i sprovođenje onog što trener zamisli. Onda je i nama mnogo lakše - dodao je Kari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading