OVO ČEKA CELA NACIJA! Evo kada osvajači medalja za Srbiju u Parizu stižu ispred Starog dvora!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred legendarnog Balkona će ponovo biti neviđeno veselje.

OVO ČEKA CELA NACIJA! Evo kada osvajači medalja za Srbiju u Parizu stižu ispred Starog dvora!

Foto: www.profimedia.rs

Svečani doček srpskih osvajača olimpijskih medalja održaće se sutra, 12. avgusta sa početkom u 20 časova ispred Starog dvora.

Sa balkona Starog dvora sugrađanima će se obratiti osvajači medalja, zlatni vaterpolisti i strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, osvajačica srebrne medalje u tekvondou Aleksandra Perišić, bronzani košarkaši, a očekuje se potvrda osvajača zlatne medalje u tenisu Novaka Đokovića.

Iz Skupštine grada Beograda pozivaju sugrađane da u što većem broju dođu ispred Starog dvora i zajedno sa srpskim olimpijcima proslavimo uspeh srpskog sporta. 

Republika

Foto: Instagram.com/oksrbije

Novak Đoković je doneo zlato Srbiji u Parizu

Srbija je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila pet medalja, tri zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu, po čemu je zauzela 21. mesto u konačnom plasmanu svih reprezentacija.

Ujedno, naša država je najbolje plasirana u regionu, što dodatno daje na uspehu svih osvajača medalja, koji su nas predstavljali u "gradu svetlosti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading