VLADA SRBIJE ODLUČILA! Poznate nagrade za zlatne vaterpoliste i bronzane košarkaše!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski sport osvojio pet medalja na Olimpijskim igrama u Parizu.

VLADA SRBIJE ODLUČILA! Poznate nagrade za zlatne vaterpoliste i bronzane košarkaše!

Foto: www.profimedia.rs

Vlada Republike Srbije donela je odluku da se za osvojenu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu dodeli novčana nagrada članovima muške vaterpolo reprezentacije Srbije i njihovom treneru, kao i da se nagrade svi oni sportisti koji su osvojili srebrne i bronzane medalje, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima Vlade Republike Srbije.

- Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici rešenja o dodeli novčane nagrade članovima muške vaterpolo reprezentacije Srbije u visini od po 200.000 evra u dinarskoj protivvrednosti za osvojenu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a isti iznos dodeljen je i njihovom treneru - navodi se u saopštenju.

Republika

Foto: OKS

Aleksandra Perišić

Za sportske rezultate - osvojenu srebrnu medalju u olimpijskoj disciplini tekvondo na Olimpijskim igrama u Parizu sportistkinji Aleksandri Perišić i njenom treneru dodeljena je nagrada u iznosu od po 100.000 evra u dinarskoj vrednosti, dok je članovima muške košarkaške reprezentacije, prema rešenju Vlade Srbije, pripala nagrada u visini od po 60.000 evra u dinarskoj protivrednosti za osvojenu bronzanu medalju.

Isti iznos dodeljen je i treneru srpske košarkaške reprezentacije, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading