OTKAZAN TRENING PRED BRONZU?! Našim "ORLOVIMA" neko radi o GLAVI - NAGLI POTEZ vodi u PROPAST!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvobitno je bilo planirano da se trening održi u 11 sati, a zatim je pomeren za 17 časova, a najnovija vest je da će igrači danas ostati u hotelu i neće trenirati.

OTKAZAN TRENING PRED BRONZU?! Našim "ORLOVIMA" neko radi o GLAVI - NAGLI POTEZ vodi u PROPAST!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon teškog polufinalnog poraza od reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijskim igrama 2024. godine, košarkaška reprezentacija Srbije odlučila je da danas odustane od planiranih treninga. Odluka je doneta nakon ručka i sastanka u timu.

Prvobitno je bilo planirano da se trening održi u 11 sati, a zatim je pomeren za 17 časova. Ipak, najnovije informacije potvrđuju da će igrači danas ostati u hotelu i neće trenirati. Ovaj potez i dalje nije jasno formulisan. Međutim, s obzirom da je selektor srpske reprezentacije naglasio loše zdravstveno stanje kod Milutinova i Jovića, možemo da naslutimo da samo žele da se odmore pred meč.

- Nikola Milutinov je imao temperaturu dva dana, i igrao je pod temperaturom, ni Jović nije mogao mnogo. Hajde da ih oporavimo za veću rotaciju protiv Nemaca - poručio je selektor Svetislav Pešić nakon poraza protiv SAD-a.

Duel za treće mesto na OI će biti repriza finala Mundobasketa od prošlog leta. To će biti još jedan izazovan meč za reprezentaciju Srbije, ali su igrači odlučni da pokažu svoj karakter i da se bore za medalju. Iako je teško očekivati da će se ekipa potpuno oporaviti za tako kratko vreme, momci su odlučni da daju sve od sebe.

 

Podsetimo, Srbija je u polufinalu vodila gotovo celu utakmicu protiv SAD-a, ali su Amerikanci u poslednjih deset minuta uspeli da preokrenu rezultat i obezbede svoje mesto u finalu, gde će se sastati sa Francuskom. Naš tim sada ima priliku da osvoji bronzanu medalju protiv Nemačke, i ova odluka o odmoru mogla bi biti ključna za uspeh u predstojećem meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading