PIKSI ČESTITAO ZLATNIM VATERPOLISTIMA! Ovo je njegova PORUKA "delfinima"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stevanovićevi izabranici osvojili treće uzastopno najsjajnije odličje.

PIKSI ČESTITAO ZLATNIM VATERPOLISTIMA! Ovo je njegova PORUKA "delfinima"!

Foto: ST/Dragan Kadić

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, nije propustio priliku da čestita vaterpolistima na izvanrednom uspehu na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon pobede nad Hrvatskom u finalu rezultatom 13:11, izabranici Uroša Stevanovića su osvojili zlatnu medalju, čime su potvrdili svoj izuzetan kvalitet i dominaciju u ovom sportu. Piksijeva čestitka, koju je uputio putem svog Instagram profila, odražava ponos i poštovanje prema učinku vaterpolo reprezentaciji Srbije.

Ovaj trijumf nije samo još jedna pobeda za srpski sport, već i potvrda kontinuirane izuzetnosti vaterpolo reprezentacije Srbije. Sa osvajanjem zlatne medalje treći put zaredom, vaterpolisti su demonstrirali svoju izuzetnu sposobnost da se izbore sa najjačim svetskim ekipama i da dostignu vrhunac u trenucima najvećeg pritiska. Njihova dominacija na najprestižnijoj sportskoj smotri nije prošla neprimećeno, a čestitka selektora Stojkovića samo je potvrdila značaj dostignuća "delfina".

 

 

 - Bravo, majstori! Ponosni smo na vas! Iskrene čestitke na velikom uspehu - napisao je Piksi.

Osvajanje treće uzastopne zlatne medalje na Olimpijskim igrama predstavlja istorijski uspeh za vaterpolo reprezentaciju Srbije. Ova serija trijumfa svedoči o kontinuiranom kvalitetu i izuzetnoj posvećenosti igrača, trenera i celog stručnog tima.

Piksi je, podsetimo, nedavno čestitao i košarkašima osvajanje bronzane medalje u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading