BIZARNO! Oca naše pevačice smestili u MRTVAČNICU, a onda se PROBUDIO: Proglasili ga mrtvim, pa usledila JEZIVA SCENA u bolnici!

Autor:

Zabava

12.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Ademov otkrila je jezivu istinu, koja ledi krv u žilama!

BIZARNO! Oca naše pevačice smestili u MRTVAČNICU, a onda se PROBUDIO: Proglasili ga mrtvim, pa usledila JEZIVA SCENA u bolnici!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Folk zvezda Nadica Ademov uživa u drugoj trudnoći, koja je usledila šest meseci posle prvog porođaja, kada je dobila ćerku Melinu. Sada željno iščekuju dečaka, kom se posebno raduje pevačicin otac Džulijan, ponosni deda.

Pevačicin otac Džulijan Ademov, naime, davne 1999. doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, posle koje je upao u komu da bi ga posle nekoliko dana lekari proglasili mrtvim. Prema protokolu, telo mu je prebačeno u bolničku mrtvačnicu da bi se nekoliko sati kasnije ispostavilo da je živ!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nadica Ademov

- To je bilo 18. aprila 1999, mi smo bili klinci, imali smo godinu dana... Imao je tešku saobraćajku. Nismo bili s njim u autu, on je bio sa mamom i nekim prijateljima. Bio je na suvozačevom mestu, izleteo je kroz šoferšajbnu, 20 metara dalje je pao - počinje Nadica priču za Pink i dodaje:

- Bio je u komi nekoliko dana, a onda su ga proglasili mrtvim. Napisali su da nije više živ, prebacili ga u mrtvačnicu. Nekoliko sati je prošlo i neka žena koja radi u mrtvačnici ustanovila je da se nešto tamo čuje u toj jednoj komori, otvorili su je, videli da je živ, pa ga vratili na odeljenje. Nisu ga još zaveli u knjizi umrlih kao mrtvog jer su brzo, posle nekoliko sati, otkrili da je ipak živ. Bio je još mesec dana u bolnici, pod antibioticima i šta je sve trebalo... Nama mama i nije ispričala sve detalje, ali dovoljno nam je rekla.

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Nadica Ademov u emisiji

Ova neverovatna, bizarna, životna priča šokirala je domaću javnost i ostavila dubok utisak na sve koji su je čuli. Džulijanov povratak iz mrtvih ostaje jedna od najneverovatnijih priča o preživljavanju u saobraćajnim nesrećama u našoj zemlji.

Na pitanje kako sada, mnogo godina kasnije, njen otac gleda na ovu situaciju, te da li je prepričava kao smešnu anegdotu, Nadica kaže:

- To njemu ni danas nije šala. Najviše bi voleo da zaboravi taj dan i to što mu se desilo. Kada dođe 18. april, mi smo tog dana totalno povučeni, napravimo večeru kod kuće, skupimo se mi da se taj dan proslavi kao njegov rođendan. Njemu je pravi rođendan 20. aprila, dva dana kasnije, ali mi tom danu ni ne pridajemo neki značaj, više taj 18. april slavimo - objasnila je Nadica Ademov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading