IBRAHIMOVIĆ NAŠAO MANU PAVLOVIĆU! Evo šta mu je predložio da promeni (VIDEO)

Autor:

Sport

12.08.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored Pavlovića, u redove Milana stigao je i iskusni španski napadač Alvaro Morata.

IBRAHIMOVIĆ NAŠAO MANU PAVLOVIĆU! Evo šta mu je predložio da promeni (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Jedan od najvećih talenata srpskog fudbala Strahinja Pavlović privukao je pažnju brojnih evropskih klubova sjajnim izdanjima u dresu RB Salcburga i reprezentaciji Srbije. Konačno, ovog leta, Milan je uspeo da angažuje ovog mladog defanzivca, koji je nekada nosio dres Partizana.

Pored Pavlovića, među redove Milana stigao je i iskusni španski napadač Alvaro Morata. Očekuje se da će on biti ključna figura u napadu ovog italijanskog giganta.

Tokom zvaničnog predstavljanja Alvara Morate, prisutni su imali priliku da uživaju u šaljivom govoru Zlatana Ibrahimovića. Ibra je na svoj prepoznatljiv način pokušao da zabavi prisutne, a tom prilikom je u šaljivom kontekstu spomenuo i Strahinju Pavlovića.

- Svi igrači Milana su lepi i zgodni, Morata takođe izgleda dobro. Trebalo bi da vidimo da i Pavlović pusti kosu, pa da i on bude zgodan - izjavio je Zlatan.

 

 


Očigledno je da je Strahinja Pavlović privukao pažnju i van terena, te da je njegova pojava tema o kojoj se šali i raspravlja čak i među fudbalskim velikanima poput Zlatana Ibrahimovića. S obzirom na to da je Pavlović već stekao reputaciju po svom fudbalskom umeću, očigledno je da njegov izgled takođe privlači pažnju javnosti.

Nastavljajući sa sjajnim igrama, ali i zanimljivim pojavljivanjem van terena, Strahinja Pavlović i Alvaro Morata su definitivno postali glavne teme u fudbalskim krugovima, kako u Italiji, tako i širom Evrope.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading