KONAČNA ODLUKA! Sanjino ZBOGOM reprezentaciji Srbije - KRAJ jedne uspešne KARIJERE!

Autor:

Sport

12.08.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično potvrđeno.

KONAČNA ODLUKA! Sanjino ZBOGOM reprezentaciji Srbije - KRAJ jedne uspešne KARIJERE!

Foto: Profimedia

Sanja Vujović Damnjanović, jedna od najuspešnijih rukometašica koje je Srbija dosad imala, odlučila je da završi svoju bogatu karijeru. Ova odluka znači kraj jednog izuzetnog poglavlja u srpskom sportu, koje je obeleženo brojnim uspesima i dostignućima.

Naime, danas, u ranim jutarnjim časovima, stigao je zvaničan dopis Rukometnog saveza Srbije da je Sanja odlučila da stavi tačku na svoju karijeru. Ona je tokom svoje vokacije ostavila neizbrisiv trag na rukometnim terenima širom sveta. Izdvaja se po osvojenoj srebrnoj medalji na Svetskom prvenstvu 2013. u Beogradu, gde je bila jedan od ključnih igrača srpskog tima. Takođe, njene individualne nagrade, kao što su titule najboljeg levog beka na EHF EURO 2012. i Svetskom prvenstvu 2013, svedoče o njenom izuzetnom talentu i posvećenosti.

Republika

Foto: Profimedia

Sanja Vujović Damnjanović - bivša reprezentativka Srbije

Međutim, Sanjina veličina ne ogleda se samo u njenim sportskim uspesima. Njena beskompromisna borbenost na terenu, taktička briljantnost, ali i duh zajedništva i prijateljstva koji je uvek delila sa saigračima i protivnicima, učinili su je omiljenom figurom u svetu rukometa. Mnoge generacije rukometašica će se ugledati na standarde koje je postavila svojim igrama na poziciji levog beka.

Povlačenje Sanje Vujović Damnjanović ne znači samo kraj jedne karijere, već i početak novog poglavlja u njenom životu. Srpski rukometni savet, kao i njeni brojni poštovaoci, žele joj sve najbolje u budućim izazovima, uvereni da će, bez obzira na to gde je život odvede, nastaviti da inspiriše i doprinosi svojim talentom i karakterom.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading