HRVATSKI KOMPLEKSAŠI PONOVO ŠOKORALI SVE! Komšije ne znaju za SRAMOTU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo mogu samo ONI!

HRVATSKI KOMPLEKSAŠI PONOVO ŠOKORALI SVE! Komšije ne znaju za SRAMOTU!

Foto: Profimedia

Hrvatski portal "Jutarnji" izazvao je buru reakcija svojim skandaloznim komentarom o finalu vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama. U tekstu koji je izazvao oštre polemike, autor se osvrnuo na to koja je reprezentacija najbolja, iznoseći kontroverzne tvrdnje o uspesima Hrvatske u vaterpolu.

Autor spornog teksta kao glavni argument za tvrdnju o najboljoj reprezentaciji navodi činjenicu da je Hrvatska osvojila isto toliko medalja na tri velika takmičenja u istoj godini. Međutim, sporni tekst prenebegava činjenicu da je Srbija bila oslabljena na nekim od tih takmičenja, kao i činjenicu da je upravo Srbija osvojila zlato na najvažnijem takmičenju - Olimpijskim igrama.

Foto: Profimedia

Vaterpolisti Hrvatske

Tekst završava s provokativnom porukom upućenom hrvatskom vaterpolisti Ivici Tucku, sugerirajući da mu olimpijsko zlato čeka u budućnosti, iako mu je, prema autoru teksta, to isto zlato uskraćeno u prethodnim Olimpijadama.

- Hrvatska je već izvela nešto dosad neviđeno. Ne plači Ivice, tvoje te olimpijsko zlato čeka. Ovo će ostati zapisano. Učinili su to samo Hrvati, ubedljivo najbolja reprezentacija u 2024 - piše u naslovu i podnaslovu teksta.

U celom ovom slučaju, vidimo da su strasti u vaterpolo svetu itekako uzavrele, a da li će se tenzije smiriti ili dodatno rasplamsati, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading