GRMELO JE POSLE ISTORIJSKOG ZLATA: Vaterpolisti Srbije uz poznati hit proslavili neverovatan podvig!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti po ko zna koji put učinili naciju ponosnom!

GRMELO JE POSLE ISTORIJSKOG ZLATA: Vaterpolisti Srbije uz poznati hit proslavili neverovatan podvig!

Foto: Profimedia

Vaterpolisti Srbije su prošetali tiho do Pariza, ali su tamo demonstrirali svoju izuzetnu snagu i karakter, osvojivši svoje treće uzastopno olimpijsko zlato. U meču protiv Hrvatske, rezultatom 13:11, uspeli su da se izbore za najsjajnije odličje, čime su još jednom oduševili celu naciju.

Nakon velike pobede i dodele odličja, naši vaterpolisti su proslavili uspeh na način koji je privukao pažnju javnosti - slavljem u svlačionici.  Andrija Gerić, nekadašnji odbojkaški reprezentativac, danas sportski psiholog, je snimio sve to i podelio ga na Instagramu.

Uz pesmu "Dišem za tebe" Šaka Polumente, atmosfera u svlačionici bila je euforična, a vaterpolisti su se opuštali i uživali u trenutku. Ova scena nam pruža uvid u emocionalnu stranu sporta, pokazujući kako su sportisti, uprkos strogim treninzima i takmičenjima, sposobni da se opuste i proslave zajedno nakon ostvarenog uspeha.

 

 

Ponovo smo pokazali da smo vaterpolo vele sila i da kada nas svi otpisuju, dokazali smo da imamo šampionski karakter. Sjajan rezultat i za selektora Uroša Stevanovića koji je bio pod velikim pritiskom. Kada niko nije verovao, momci su se digli i uspeli da dođu do neverovatnog podviga. Srbija nije blistala u Parizu, ali je došla do onog za šta je su se i borili, a to je treće uzastopno zlato. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading