KADA BUDEMO SLAVILI BIĆEMO GORI OD KOŠARKAŠA! Ministar odbrane Filipović nasmejao sve!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipović je imao izvanrednu partiju.

KADA BUDEMO SLAVILI BIĆEMO GORI OD KOŠARKAŠA! Ministar odbrane Filipović nasmejao sve!

Foto: Profimedia

Srpski vaterpolisti su ostvarili veliki uspeh osvojivši treću uzastopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Iako su imali težak start na turniru, uspeli su da se plasiraju u finale gde su se susreli sa aktuelnim svetskim šampionima, Hrvatima. U dramatičnoj utakmici, "delfini" su trijumfovali rezultatom 13:11, pokazujući da je vaterpolo u Srbiji nešto više od sporta - to je deo nacionalnog identiteta.

Jedan od ključnih igrača u finalnoj utakmici bio je golman Radoslav Filipović, čiji su fantastični refleksi održavali prednost našeg tima. Filipović je istakao da su ulazili rasterećeno u finale, igrajući za svoju dušu, sa potpunim uverenjem da ne mogu izgubiti.

– Ušli smo rasterećeno u finale, igrali smo za našu dušu. Znali smo da ne možemo da izgubimo. Znate kad ste u nešto sto odsto sigurni. Svi smo verovali. Ne znam koliko godina Srbija nije izgubila nijedno finale. Verovali smo od početka. Kakav osećaj, pa himna, neopisivo! Sad kreće slavlje i uživanje, posle onih dva i po meseca… Slavićemo sada u kontrolisanim uslovima, ali kad dođemo u Beograd, onda ćemo verovatno da budemo i gori od košarkaša – našalio se Filipović i dodao:

Foto: Profimedia

Radoslav Filipović

– Zbog malera nisam hteo do sada da dajem izjave. Bilo je neizvesnosti u finalu, to na dva tri gola je uvek nezgodno, u jednom napadu sve može da se okrene. Danas smo kao tim bili najbolji na svetu i nevažno je ko je iskočio, a ko ne. Imao sam dve sramotne odbrane u Dohi protiv njih i morao sam sad da im vratim. Sviđa mi se novi nadimak Ministar odbrane – poručio je FIlipović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading