KAKVA GUŽVA NA AERODROMU! Srbi čekaju "DELFINE" I "SREBRNA KRILA" - I Mikec je odlučio da se VRATI!

Autor:

Sport

12.08.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su spremni!

KAKVA GUŽVA NA AERODROMU! Srbi čekaju "DELFINE" I "SREBRNA KRILA" - I Mikec je odlučio da se VRATI!

Foto: Republika

Na beogradskom aerodromu danas vlada prava euforija dok brojni navijači strpljivo čekaju dolazak srpskih olimpijaca sa Igara u Parizu. Među najviše iščekivanima su zlatni vaterpolisti, ali i osvajač zlatne medalje u streljaštvu - Damir Mikec, kao i srebrna tekvondistkinja Aleksandra Perišić.

Terminal je ispunjen zastavama, transparentima i pesmom, dok se navijači pripremaju da dočekaju svoje heroje. Vaterpolisti, koji su Srbiji doneli treću uzastopnu zlatnu medalju, izazvali su posebnu pažnju, a mnogi su došli kako bi im zahvalili na još jednom istorijskom uspehu.

Foto: Republika

Nezapamćene gužve

Njihov dolazak je najavljivan sa velikim iščekivanjem, a emocije su na vrhuncu. Damir Mikec, koji je osvojio zlatnu medalju u streljaštvu zajedno sa Zoranom Arunović, takođe je među sportistima koje navijači željno iščekuju. Njegov uspeh još jednom je pokazao snagu srpskog streljaštva na svetskoj sceni, a navijači su spremni da ga dočekaju s velikim ovacijama.

Foto: Republika

Aerodrom "Nikola Tesla" pre sletanja naših olimpijaca

Pored njih, tu je i Aleksandra Perišić, koja je osvojila srebrnu medalju u tekvondu, čime je još jednom potvrdila svoje mesto među vrhunskim svetskim sportistima. Njen povratak u domovinu izazvao je veliku pažnju, a navijači su se okupili kako bi joj pružili podršku i čestitali na sjajnom rezultatu.

Ovaj doček na aerodromu još jednom pokazuje koliko srpski narod ceni trud i uspehe svojih sportista, koji su na Olimpijskim igrama u Parizu doneli veliki ponos svojoj zemlji. Atmosfera je ispunjena radošću i ponosom, dok se navijači pripremaju da dočekaju svoje šampione uz pesmu i aplauz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading