DURENT SE OTEO KONTROLI PA SKOČIO NA NOVINARA! Amerima u KRVI da budu NASLINI - ODAKLE si ti?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle više?

DURENT SE OTEO KONTROLI PA SKOČIO NA NOVINARA! Amerima u KRVI da budu NASLINI - ODAKLE si ti?!

Foto: www.profimedia.rs

Američki košarkaši su uspeli da pobede reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu rezultatom 95:91, ali srpski tim je pružio neverovatnu borbu tokom gotovo celog meča. Iako su na kraju izgubili, Orlovi su bili u vođstvu gotovo tri i po četvrtine, a pojedine sudijske odluke su uticale na ishod utakmice.

Nakon meča, poznati američki novinar, poznat kao "Swipa" na Tviteru, izrazio je divljenje prema timu Srbije.

- Srbija je upravo odvela najtalentovaniji tim u istoriji planete "na žicu", sa medaljom "na crti". Tim SAD je bio favorit sa 16 bodova. Cela zemlja treba da bude ponosna - napisao je "Swipa".

Ova poruka je naišla na veliko odobravanje, ali je ubrzo dobila i odgovor od strane Kevina Durenta, koji je aludirao da bi "Swipa" trebalo da komentariše igru Amerike, a ne Srbije.

Te je iz tog razloga Kevin odsečno odgovorio novinaru.

- Odakle si ti? - napisao je Durent, aludirajući tako da bi Swipa trebalo da navija za Ameriku.

 

 

 

 

Iako je Srbija izgubila, njen tim je pokazao izuzetnu borbenost i talent, čime je osvojio simpatije mnogih ljubitelja košarke širom sveta. Ova utakmica će ostati upamćena po neizvesnosti i kvalitetnoj igri oba tima, a Srbija može biti ponosna na svoj nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon meča, stigle su brojne poruke podrške za srpski tim, kako od strane navijača, tako i od strane poznatih ličnosti iz sveta sporta. Srbija je pokazala izuzetno sportsko nadmetanje i dostojanstvo na terenu, što je naišlo na divljenje i poštovanje širom sveta.

Iako je Srbija izgubila od Amerike, njen tim je pokazao izuzetan talenat, borbenost i dostojanstvo na terenu. Ova ekipa je inspirisala mnoge ljude širom sveta svojom neverovatnom igrom i upornošću, te će se njihov nastup na Olimpijskim igrama u Parizu dugo pamtiti kao jedan od vrhunaca sportskog nadmetanja. Srbija može biti ponosna na svoje košarkaše koji su ostavili srce na terenu tokom cele nedelje borbe na Olimpijadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading