BOGDANOVIĆ UPUTIO STIHOVE! Kapiten "ORLOVA" digao KAFANU na NOGE - "PRESREĆAN sam, MAJKE MI!"

Autor:

Sport

12.08.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaš šta i da slaviš!

BOGDANOVIĆ UPUTIO STIHOVE! Kapiten "ORLOVA" digao KAFANU na NOGE - "PRESREĆAN sam, MAJKE MI!"

Foto: Starsport

Nakon utakmice za treće mesto protiv Nemačke, gde su naši "orlovi" osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama, odmah su odlučili da proslave u Parizu, a odmah nakon povratka za Srbiju, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović rešio je da proslavi uspeh u jednoj od poznatih beogradskih kafana.

Slavlje je bilo spektakularno, a atmosferu je dodatno zagrejao pevač Peđa Jovanović, koji je predvodio veselje. Bogdanović, u društvu saigrača, uživao je u pesmi "Ono nešto", uz koju je i zaigrao, pokazujući radost i ponos zbog osvojenog odličja. Video-snimak sa proslave podelio je pevač, a na njemu se jasno vidi kako se kapiten tima opušta i uživa u trenutku.

Posle osvajanja medalje Bogdanović je izjavio koliko mu znači podrška navijača i koliko je ponosan na saigrače.

- Presrećan sam, majke mi. Bilo je teško oporaviti se od utakmice sa Amerikom, ali pokazali smo karakter i ujedinjenost. Zahvalan sam našim navijačima što su nam pružali podršku. Ovo je najbolja ekipa sa kojom sam igrao, čast mi je biti kapiten - rekao je Bogdanović.

Proslava u Beogradu dolazi nakon što su srpski košarkaši u Parizu, posle pobede nad Nemačkom, takođe priredili veselje usred dana. Pevač Srđan Grujičić, koji je prisustvovao toj proslavi, za medije je otkrio koliko jedinstva vlada među ovim momcima, potvrđujući njihovu bliskost i timski duh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading